(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Piškotová bublanina
Potřebné ingredience
10 vajec, 400g cukru, 300g hladké mouky,130g másla, van.cukr.peč.prášek 1,5 ks. ovoce dle úvahy.
Postup přípravy
Ušleháme celá vejce s cukrem do husté pěny(šlehačem). Do ušlehané směsi postupně přidáváme mouku s práškem do pečiva a rozehřátým máslem. Míchám ručně velkou metlou,jen lehce obracím. Mouku přidávám přes síto. Velký,hluboký plech vymažeme a vysypeme hrubou moukou. Nalijeme těsto,poklademe ovocem (třešně vypeckovávám). Neobaluji v mouce . Pečeme asi 35 minut na 180stupňů i déle. Zkouším špejlí zda je propečená.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé