(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Domácí rychlé výborné Bailleys
Potřebné ingredience
2 plechovky Salka, 1 smetana 12%, 1/2 litru rumu.
Postup přípravy
Plechovky Salka dáme do hrnce s vodou a vaříme 2 HODINY - DŮLEŽITÉ!!!!Poté je zchladíme a pomalu otevřeme vzniklý karamel, vlijeme do vyšší mísy nebo do hrnce, přidáme smetanu - lijeme ji pomalu a metličkou rozmícháváme, nakonec vmícháme 1/2 litru rumu a přelijeme do skleněné lahve a můžeme podávat.Čím déle jej v lednici máme tím je lepší!!!:-))Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
cecil5
(upraveno)
12. 12. 2008, 17:38
a koľko toho pudingu???presný recept s pudingom by ste sem niekto nehodili???prosííííím
Visnery
(upraveno)
15. 5. 2008, 22:49
tady je muj receptik, je super: http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=645
Hanys.G
(upraveno)
16. 4. 2008, 19:39
já to dělám stejně , jen místo rumu ( ten moc nemusím ) dávám Napoleon a je to výborné . Někdy si z toho děláme koktejl , trochu koktejlu , přidáme vodku a zalijeme ananasovým džusem
evkaD
(upraveno)
7. 4. 2008, 17:10
Ahojky Lucie, taky dělám domácí Bailleys, akorát do toho dávám místo smetany uvařený mandlový pudink (když není jde do toho i karamelový pudink) Je to moc dobré - chodí mě na to i manžel a moc mu to chutná. Eva
Kalejka
(upraveno)
14. 4. 2008, 12:49
@evkaD
já to dělám stejně jako vy a je to opravdu mnamka
sulipupi
(upraveno)
7. 4. 2008, 17:13
@evkaD
taky tak dělám, jako vy. Mandlový, nebo karamelový pudink a když nebyl, dala jsem vanilkový a nebylo to znát
Majaaa
(upraveno)
10. 4. 2008, 12:27
@sulipupi
tak to jsem ještě nezkusila s pudingem, vyzkoušíme, děkuji za tip