Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Plzeňská topinka

0.0
Plzeňská topinka

Potřebné ingredience

4 krajíce chleba
2 stroužky česneku
2 sterilované okurky
2 nakládané feferonky
200 g vepřové kýty
2 lžíce kečupu
1 lžíce Worchestrové omáčky
1 čajová lžička cukru
1 menší kapie
1 cibule
sůl
pepř
1 dcl plzeňského piva
1 lžíce oleje

Postup přípravy

Postup
Nakrájíme si maso na nudličky, osolíme a opepříme, zakápneme olejem a necháme hodinu odležet. Všechny suroviny si nakrájíme. Na pánev vložíme maso, zprudka opečeme, vyjmeme a pak postupně dáváme ostatní suroviny, worchestr, cukr, kečup, nakonec nalijeme pivo, necháme lehce zredukovat a vrátíme do směsi maso.
Topinku opečeme na oleji, potřeme česnekem a na horkou klademe připravenou směs

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie