BUCHTA S ÚŽASNÝMI KŘUPAVÝMI MANDLIČKAMI NA POVRCHU:-)

Potřebné ingredience
1 hrnek šlehačky,1 hrnek cukru krupice,2 hrnky hladké mouky,3 vajíčka,1 peč.prášek¨POLEVA:125 g tekutého másla,1/2 hrnku cukru krupice,100 g mandlových plátků,3 lžíce mléka
Postup přípravy

Připravíme si těsto.

Asi po 15 minutách těsto vyndáme,musí už být trochu pevné,aby se poleva nepropadla těstem.

Připravená "poleva".

Polevu opatrně rovnoměrně natřeme na buchtu a dáme znovu do trouby tak 10-15 minut,zkrátka až mandličky pěkně zčervenají.

Právě vytaženo z trouby,tak za dvě hodiny z toho pravděpodobně už nic nezbyde....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu







































































































