Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

BUCHTA S MANDARINKAMI

0.0
BUCHTA S MANDARINKAMI

Potřebné ingredience

Piškot - 4 vejce , 1 hrnek cukru krystal , 2 hrnky polohrubé mouky , 1 sklenka vody , 3/4 sklenky oleje ,1 prášek do pečiva , 1 vanilkový cukr . Krém - 2 mandarinkové kompoty , 1 smetana ke šlehání , 1 puding bez vaření ( OLÉ dr. oetker ) , 1 šlehačka v prášku , 1 ztužovač šlehačky .

Postup přípravy

Piškot si můžete udělat jaký máte rádi a na který jste zvyklí , já dělám tenhle - vejce ušlehám s cukrem do pěny a pak postupně přidám ostatní suroviny . Upeču a na vychladlý namažu krém .
Krém - šťávu jen z jednoho kompotu , smetanu ke šlehání , puding , šlehačku v prášku a ztužovač ušlehám a do tohoto přimíchám mandarinky .
Recept jsem dostala , malinko poupravila a je fakt rychlý a dobrý .
Dobrou chuť .

upečený piškot nechám vychladnout

vyfotila jsem jeden kompot , ale jsou tam dva

namazat krém , krájet a papat

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

2303 28. 2. 2009, 12:50
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ten krém, všechno mám dát dohromady najednou a ušlehat.Nebo puding udělat dle návodu,ale kam pak tu šťávu z mandarinek...? Omlouvám se není mi to jasné...děkuji za odpověď Monika
palfi 1. 3. 2009, 19:23
@2303 Dobrý den Moni , omlouvám se , že píšu až dnes . Je to jednoduché , smícháte šťávu z jednoho kompotu se šlehačkou tekutou 30% , ztužovač šlehačky , puding bez vaření a šlehačku v prášku , to ušleháte a pak vmícháte mandarinky , jen vařečkou a natřete na piškot . Písněte jestli budete zkoušet , u nás je to taková rychlovka , když se neví co do huby .
2303 2. 3. 2009, 8:17
@palfi Dobrý den, děkuji moc za radu,takže vše smíchám a vyšlehám šlehačem ,buchtu upeču zítra už mám velkou chuť...písnu jak to dopadlo a hlavně,jak to chutnalo,ale určitě to bude dobré Monika (C) (C)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie