(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Zapečené kotlety s kunovjankou - vynikající
Potřebné ingredience
vepřové kotlety, kunovjanka i se šťávou(sterilovaná zelenina - můžeme nahradit moravankou), vejce, strouhanka, pepř sůl, smetana ke šlehání, olej
Postup přípravy
kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, POZOR obalujeme opačně, nejdřív ve strouhance a potom ve vajíčku a zprudka opečeme na oleji....
upečené kotlety dáme do pekáčku, zalijeme sterilovanou zeleninou (bacha vyndat feferonku a okurky a cibulku nakrajet- jsou tam velké kusy) a smetanou a pečeme v troubě do měkka...
podáváme s bramborovou kaší nebo s brambory....
FAKT VYZKOUŠEJTE....
upečené kotlety dáme do pekáčku, zalijeme sterilovanou zeleninou (bacha vyndat feferonku a okurky a cibulku nakrajet- jsou tam velké kusy) a smetanou a pečeme v troubě do měkka...
podáváme s bramborovou kaší nebo s brambory....
FAKT VYZKOUŠEJTE....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jidas
(upraveno)
18. 5. 2008, 18:56
Dobrý den, tak já to vařím stejně, ale místo vepřovýho dávám hovězí masíčko a je to opravdu moc dobré
. Doporučuji vyzkoušet a já to udělám prozměnu s vepřovým. Děkuji za tip Jitka






nahlásit