(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Zapečená kotleta s brambory a šlehačkou -vareni.cz

Potřebné ingredience
mletý pepř, sůl, sádlo, 1 kg,vepřová kotleta ,2 - 3 ks,porek, 1 kelímek smetana ke šlehání, 1 kg,brambor
Postup přípravy
Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka. Kotletu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Můžeme použít kuřecí prsa. Brambory oloupeme a také nakrájíme na kolečka.
Na dno pekáče dáme sádlo a rozložíme porek. Na cibuli dáme plátky kotlety nebo kuřecí prsa. Na maso můžeme dát povařené sušené houby. Přikryjeme nakrájenými brambory, osolíme, opepříme a přelijeme šlehačkou. Kotletu s brambory a šlehačkou dáme péct do předehřáté trouby. Hotovo máme ve chvíli, kdy se na bramborách udělá zlatavá kůrčička.
Zapečená kotleta s brambory a šlehačkou podáváme ihned. Zapečená kotleta je šťavnatá, chutná a hlavně rychlá.
Na dno pekáče dáme sádlo a rozložíme porek. Na cibuli dáme plátky kotlety nebo kuřecí prsa. Na maso můžeme dát povařené sušené houby. Přikryjeme nakrájenými brambory, osolíme, opepříme a přelijeme šlehačkou. Kotletu s brambory a šlehačkou dáme péct do předehřáté trouby. Hotovo máme ve chvíli, kdy se na bramborách udělá zlatavá kůrčička.
Zapečená kotleta s brambory a šlehačkou podáváme ihned. Zapečená kotleta je šťavnatá, chutná a hlavně rychlá.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé