(recept
si oblíbilo 25 návštěvníků)
Zelené fazolky na smetaně
Potřebné ingredience
Mraž.fazolky,smetana,máslo,hl.mouka,cukr a sůl
Postup přípravy
Fazolky vařím ponořené ve vodě se solí a cukrem,mezi tím si udělám jíšku z másla a hl.mouky,jak jsou fazolky měkké,přileju smetanu a potom zahustím jíškou.Hotovo:)Já si na talíři kápnu octa,někdo zas opepří:)K fazolkám máme nejraději vař.brambory,může být vajíčko natvrdo,opečený párek,někdo má rád bramb.knedlík,noky....:)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
gabkab
(upraveno)
19. 5. 2008, 13:34
Tak my je děláme z fazolek ve slaným nálevu, ale jinak stejně. Nejlepší jsou s bramborem a dušenými hovězími kouksy. Mňam!!
beatrice15
(upraveno)
19. 5. 2008, 13:27
ach tie som jedla uz ani nepametam ale som rada ze som nasla taky fajn receptik