Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 63 návštěvníků)

Bučková paštika-super

0.0
Bučková paštika-super

Potřebné ingredience

2kg bučku raději libovější,30dkg játry,1větší cibule.--------majoránka,sul,česnek,6 vajec.

Postup přípravy

Buček pomeleme s játrou a cibulí.Přidáme majoránku sul,česnek vejce a promícháme to šechno naplníme do sklenic a ster.2 hod.majoránku jsem dala pomalu celí sáček a česnek celou menší hlavičku sul podle chuti dala jsem jen 2 lžičky moc nesolím.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

latramvai 20. 7. 2013, 14:28
Po vyplate zkusim (L) (clamp)
Vera N 27. 2. 2013, 9:54
(Y)
GREPIK 4. 9. 2012, 15:56
zítra se do ní pustím,už se těším (Y)
davulin 18. 9. 2008, 21:52
Přesně tento recept sháním,moc se těším až se komůrka naplní (Y)no a manža ji vyprázdní :-| (Y)
beruškaveruška 19. 6. 2008, 13:03
můžu se zeptat co je to játry - jsou to játra - a jaké dáváte - z králíka, vepřové... při kolika stupních to sterilizujete ty 2 hod. při 80 ? díky :'(
HedvikaSibyla 4. 9. 2012, 16:35
@beruškaveruška Játry jsou nejspíš játra, taky vždycky zírám, kde se vzal tento výraz ,-) http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=j%C3%A1tra&Hledej=Hledej
pepebubu 20. 6. 2008, 11:35
@beruškaveruška Dobrý den verunko :-$koupíte játru v obchodě vepřovou.sterilizujete a to už sama uvidíte jak se to ve sklenici mění . :-$nebojte se nic neskazíte. monika. (hello) (hello)
mimik 9. 6. 2008, 23:23
Moni, paštiku jsem včera udělala a je moooc dobrá. Manža je spokojený a cibule tam opravdu cítit nejde. Díky za fajn receptík. (Y) (L) (F) (F)
Terůzka 6. 6. 2008, 10:51
jen by mě zajímalo jestli se to mele za syrova nebo vařené, děkuji
pepebubu 7. 6. 2008, 20:18
@Terůzka dobrý večer terezko (F)mele se to za syrova . [A] (hello)
mimik 25. 5. 2008, 22:30
Mončo, moc díky. V týdnu určitě vyzkouším. Mňam (jidlo) Mějte se (L)
mimik 24. 5. 2008, 22:34
DOBRÝ DEN, vypadá to super.Chtěla bych také vyzkoušet, jen mám dotaz. Manžel miluje paštiky, ale nesnáší cibuli. Je v té paštice hodně cítit? Myslíte, že ji můžu vynechat? Děkuji
pepebubu 25. 5. 2008, 11:03
@mimik dobrý den andreiko (F)ta cibule tam cítit nejde dejte tam menčí hlavně tam dejte hodně majoránky. (hello) (hello) (hello)
masuha 24. 5. 2008, 12:13
Kde to skladujete,a jak dlouho vydrži.?Chtela bych vyskoušet :^) *-) (L)
pepebubu 24. 5. 2008, 12:51
@masuha ještě bych chtěla dodat já si ten zbyteček dám do malé skleničky od přesnidávky a tu hned sním aji za tepla i když se to nemá. :-D :-D :-D
pepebubu 24. 5. 2008, 12:44
@masuha dobrý den :-)já to dávám do lednice,a jak to vydží?u nás by to padlo hned.1 sklenku jsem snědla sotva jsem to zavařila nemužu odolat jak to na mě kouká ;-)
Hyzule 24. 5. 2008, 11:57
(Y)tak to určitě prubneme.Moc dík za raceptík (L) (Y)
pepebubu 24. 5. 2008, 12:45
@Hyzule marcelko prubně te je to super . (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie