(recept
si oblíbilo 63 návštěvníků)
Bučková paštika-super
Potřebné ingredience
2kg bučku raději libovější,30dkg játry,1větší cibule.--------majoránka,sul,česnek,6 vajec.
Postup přípravy
Buček pomeleme s játrou a cibulí.Přidáme majoránku sul,česnek vejce a promícháme to šechno naplníme do sklenic a ster.2 hod.majoránku jsem dala pomalu celí sáček a česnek celou menší hlavičku sul podle chuti dala jsem jen 2 lžičky moc nesolím.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
latramvai
(upraveno)
20. 7. 2013, 14:28
Po vyplate zkusim
Vera N
(upraveno)
27. 2. 2013, 9:54
GREPIK
(upraveno)
4. 9. 2012, 15:56
zítra se do ní pustím,už se těším
davulin
(upraveno)
18. 9. 2008, 21:52
Přesně tento recept sháním,moc se těším až se komůrka naplní no a manža ji vyprázdní
beruškaveruška
(upraveno)
19. 6. 2008, 13:03
můžu se zeptat co je to játry - jsou to játra - a jaké dáváte - z králíka, vepřové... při kolika stupních to sterilizujete ty 2 hod. při 80 ? díky
HedvikaSibyla
(upraveno)
4. 9. 2012, 16:35
@beruškaveruška
Játry jsou nejspíš játra, taky vždycky zírám, kde se vzal tento výraz http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=j%C3%A1tra&Hledej=Hledej
pepebubu
(upraveno)
20. 6. 2008, 11:35
@beruškaveruška
Dobrý den verunko koupíte játru v obchodě vepřovou.sterilizujete a to už sama uvidíte jak se to ve sklenici mění . nebojte se nic neskazíte. monika.
mimik
(upraveno)
9. 6. 2008, 23:23
Moni, paštiku jsem včera udělala a je moooc dobrá. Manža je spokojený a cibule tam opravdu cítit nejde. Díky za fajn receptík.
Terůzka
(upraveno)
6. 6. 2008, 10:51
jen by mě zajímalo jestli se to mele za syrova nebo vařené, děkuji
pepebubu
(upraveno)
7. 6. 2008, 20:18
@Terůzka
dobrý večer terezko mele se to za syrova .
mimik
(upraveno)
25. 5. 2008, 22:30
Mončo, moc díky. V týdnu určitě vyzkouším. Mňam Mějte se
mimik
(upraveno)
24. 5. 2008, 22:34
DOBRÝ DEN, vypadá to super.Chtěla bych také vyzkoušet, jen mám dotaz. Manžel miluje paštiky, ale nesnáší cibuli. Je v té paštice hodně cítit? Myslíte, že ji můžu vynechat? Děkuji
pepebubu
(upraveno)
25. 5. 2008, 11:03
@mimik
dobrý den andreiko ta cibule tam cítit nejde dejte tam menčí hlavně tam dejte hodně majoránky.
masuha
(upraveno)
24. 5. 2008, 12:13
Kde to skladujete,a jak dlouho vydrži.?Chtela bych vyskoušet
pepebubu
(upraveno)
24. 5. 2008, 12:51
@masuha
ještě bych chtěla dodat já si ten zbyteček dám do malé skleničky od přesnidávky a tu hned sním aji za tepla i když se to nemá.
pepebubu
(upraveno)
24. 5. 2008, 12:44
@masuha
dobrý den já to dávám do lednice,a jak to vydží?u nás by to padlo hned.1 sklenku jsem snědla sotva jsem to zavařila nemužu odolat jak to na mě kouká
Hyzule
(upraveno)
24. 5. 2008, 11:57
tak to určitě prubneme.Moc dík za raceptík
pepebubu
(upraveno)
24. 5. 2008, 12:45
@Hyzule
marcelko prubně te je to super .