Zobrazit přihlášovací formulář

Dort SUDOKU pro mého tátu

0.0
Dort SUDOKU pro mého tátu

Potřebné ingredience

Korpus: Mramorový dort od Dáši
Krém: z ledových kaštanů a šlehaček.....obojí zde z MMB-naše oblíbené :o)

Postup přípravy

Upečený korpus jsem překrojila tak, aby byly 3 vrstvy a namazala krémem, poté potáhla modelovací hmotou a dozdobila. Dortík je pro mého tátu, který rád luští SUDOKU a narodil se 8.6.1951(proto ta čísla) :o)

Rozkrojený a namazaný korpus

Potažený mandlovou modelovací hmotou z bonbonů Marshmellow

A finále :o)
Snad se bude líbit...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zrušený účet 8. 6. 2008, 11:44
Hezký a nápaditý dortík. (clamp) (clamp)
Lidulinda 8. 6. 2008, 19:07
@ Marcelko, od Vás to také zvlášť potěší :-$ :-$ :-$ Děkuju (F) (L)
lenkamb 7. 6. 2008, 22:22
(clamp) (clamp) Zase jeden nápaditý a vtipný dortík (Y) - moc hezký! (F)
Lidulinda 7. 6. 2008, 22:54
@lenkamb (L) (K) (L) děkuju (*)
onasi 7. 6. 2008, 22:01
moc hezkej!!! POvedené kruhy na korpusu, nádherně potažený bez chybiček a vtipné zdobení! dprt určitě udělal radost!!! Máte docela dobře "vypsanou" ruku, zdobení krémem je krásně pravidelné!!! (Y)
Lidulinda 7. 6. 2008, 22:08
@onasi Dáši, tak zrovna ty kruhy se mi moc nevyvedly ;-) Posledně pro kamarádku to bylo mnohem lepší, nějak se mi zcelily :'( A dortík budu předávat až zítra, tak snad "zaboduju" ;-) Každopádně jste moc milá a děkuju za hezké pochvaly :-$ (L) (F)
onasi 7. 6. 2008, 22:20
@Lidulinda počkejte na svislý řez, tam budou letokruhy lepší zase jiné, máte je ale poctivě dělané, je to poznat, pěkně pečlivě!!! (Y) (Y) (Y) (hello)
Lidulinda 7. 6. 2008, 22:53
@onasi No co jsem tenhle Váš recept našla, tak dorty dělám jen takové a vždycky všem moc chutnaly (Y) (Y) (Y) Děkuju moc, jste opravdu milá :-$ (L)
Willow M 7. 6. 2008, 21:37
Hezký dortík (clamp) (clamp) (clamp)
Lidulinda 7. 6. 2008, 22:07
@Willow M (^) díky za pochvalu :-$
ive.tka 7. 6. 2008, 21:36
to je moc hezký a dobrý nápad, prosím mohla by jste mě poslat odkaz na krém z těch kaštanů?
Lidulinda 7. 6. 2008, 22:06
@ive.tka Ivet, tak jsem koukla a ten recept je už smazaný :'( Ale jsou to dvoje ledové kaštany, 2 šlehačky(30%), to vše nechat přejít varem, probublat , nechat vystydnout a dát do druhého dne do lednice a potom vyšlehat do hustého krému-je to jako pařížská šlehačka a fakt nemá chybu (Y)
Lupitka 7. 6. 2008, 20:19
Moc pěkný! (clamp) (clamp) (clamp)
Lidulinda 7. 6. 2008, 20:39
@Lupitka :-$ :-$ :-$ děkuju moc (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie