Dortík pro miláčka k svátku

Postup přípravy
marcipán dle Ariell, korpus je obyčejná hrnková buchta :-), máslový krém
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Gabžule
(upraveno)
5. 6. 2010, 14:42
Jakápak nešika??
se povedl





nahlásit

Init
(upraveno)
20. 6. 2008, 22:38
Moc krásný a jemný dortík, krásné růžičky



nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
18. 6. 2008, 13:25
Jarko už jsem Vám to psala k fotce, ale musím znovu. Dortík je moc krásný a velmi se Vám povedl. Zbytek marcipánu Vám určitě vydrží dlouho. Nevím přesně na dny, ale počítám, že tak 2 - 3 měsíce určitě. Hlavně dobře uzavřený. Nejlépe ten sáček dejte ještě do plastové misky. Růžičky nemusíte balit do igelitu, protože stejně po nich chceme, aby vytvrdly, ale dejte je do misky, vůli prachu.

nahlásit

j337
(upraveno)
18. 6. 2008, 22:13
@
Marcelko díky moc, od Vás mě to zvlášť těší. Já jsem na pečení a tvoření hrozná nešika.
Toto je jedno z velmi mála povedených děl.

nahlásit