Zobrazit přihlášovací formulář

Dortík pro miláčka k svátku

0.0
Dortík pro miláčka k svátku

Postup přípravy

marcipán dle Ariell, korpus je obyčejná hrnková buchta :-), máslový krém

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Gabžule 5. 6. 2010, 14:42
Jakápak nešika?? :-o (^)se povedl (clamp) (clamp) (clamp)
Init 20. 6. 2008, 22:38
Moc krásný a jemný dortík, krásné růžičky (clamp) (clamp) (clamp)
Zrušený účet 18. 6. 2008, 13:25
Jarko už jsem Vám to psala k fotce, ale musím znovu. Dortík je moc krásný a velmi se Vám povedl. Zbytek marcipánu Vám určitě vydrží dlouho. Nevím přesně na dny, ale počítám, že tak 2 - 3 měsíce určitě. Hlavně dobře uzavřený. Nejlépe ten sáček dejte ještě do plastové misky. Růžičky nemusíte balit do igelitu, protože stejně po nich chceme, aby vytvrdly, ale dejte je do misky, vůli prachu. (hello)
j337 18. 6. 2008, 22:13
@ Marcelko díky moc, od Vás mě to zvlášť těší. Já jsem na pečení a tvoření hrozná nešika. 8-| Toto je jedno z velmi mála povedených děl.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie