Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

SLANÝ dort pro manžela k svátku (:

0.0
SLANÝ dort pro manžela k svátku (:

Potřebné ingredience

Chlebové těsto podle Evy P. (kotata) ID 47826: 500g hladké mouky, 350ml vody, 2 lžičky octa, 2,5 lžičky soli, 1-2 lžičky kmínu, 2 lžičky sušeného droždí ( já použila sušené droždí, ale je samozřejmě možné dát i čerstvé)

Postup přípravy

Já jsem na tento dort použila 750g mouky, a to CHLEBOVÉ ŽITNÉ (z Tesca) a k tomu přizpůsobené množství ostatních ingrediencí - VŘELE TENTO RECEPT DOPORUČUJI, chleba je VYNIKAJÍCÍ!!!!! (: . . . . . . . . . . . Plnila jsem sýrovo-česnekovou pomazánkou a domácí salámovou pomazánkou (vložím do receptů), obmazala pomazánkovým máslem, polepila po stranách strouhaným sýrem a zdobila salámy a sýrem všeho druhu (: A co je hlavní - na ničem jsem nešetřila!!!
Půlku tohoto dortu si manžel vzal do práce chlapům na ochutnání a ti se prý olizovali až za ušima :D a zkuhrali, že jejich manželky jim tohle nikdy za ty jejich léééta manželství nepřipravili a můj manžel tohle dostal už po necelém roce a půl manželství ,D

Foto ze strany (:

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zdenča 56 28. 8. 2008, 13:53
(flower)moc hezký,líbí se mi i nápad-udělat srdce,chystám se udělat manželovi ,chtěla jsem až v zimě k naroz.,ale tohle bych mohla už za měsíc k výročí svatby,povedl se vám |:o)už je v oblíbených
Haaaja 28. 8. 2008, 14:59
@Zdenča 56 Jééé, děkuji (L) A přeji mnoho úspěchů - ať se Vám dortík povede a manžel si pošmákne a pochválí Vás :-)
s-arka 28. 8. 2008, 6:54
Hani, tak ten nemá chybu (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Receptík na chleba jsem si teda uložila a budu věřit, že se mi povede aspoň z poloviny jako Vám ;-) Prozatím bez náplě, jen tak (L) Pak snad dojde i na zdobení (Y) (Y)
Haaaja 28. 8. 2008, 8:04
@s-arka Jééé, děkuji děkuji za chválu (L) A Šári - Vám budu držet pěstičky, aby se Vám chlebík povedl. Už jsem z tohoto receptu pekla i podkovu a chleba je prostě super, krásně nadýchaný, pórovitý a voňavý tak, jak má být (Y) Jo a paní Eva píše, že použila sušené droždí - já jsem používala pouze čerstvé a na těch 750g mouky jsem dala celou kostku! Poprvé jsem se bála, že to bude moc cítit drožtím, ale bylo to mňamkovní (Y)
Bára D. 27. 8. 2008, 10:40
Jé, ten je teda super (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie