Zobrazit přihlášovací formulář

Saláty, zálivky

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Brokolicový salát s ananasem, surimi tyč., ledovým salátem a kari kořením se zakysanou smetanou....netradiční pochoutka, ale fakt je to dobré

0.0
Brokolicový salát s ananasem, surimi tyč., ledovým salátem a kari kořením se zakysanou smetanou....netradiční pochoutka, ale fakt je to dobré

Potřebné ingredience

1 brokolice (0,5 kg), 1-2 balení surimi tyčinek, 1 ananasový kompot, ledový salát, 1 malý bílý jogurt, 400 g zakysané smetany (nebo méně + majolka), pepř, kari.

Postup přípravy

Brokolici povaříme (5-10 minut) a nakrájíme na menší kousky, přidáme surimi tyčinky (na kostičky nebo nastrouháme), ledový salát natrháme, ananas pokrájíme na kostičky (šťávu vypijeme-do salátu nepatří:-), přidáme bílý jogurt, zakysanou smetanu (popř. majolku), opepříme a přidáme kari koření (nedokážu odhadnout množství, tak raději ochutnávejte, aby toho zas nebylo moc).

..no a máme hotovo...je to opravdu mooc dobré-určitě vyzkoušejte..než jsem ho ochutnala, tak jsem si říkala, že to musí být na chuť divné...ale naopak mě to mile překvapilo...:-))

ještě jedna fotka...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Agasi 31. 12. 2011, 12:16
(Y) (Y)Tak jsem se včera odhodlala, udělala salátek a měl obrovský úspěch, i když opravdu složení z brokolicí může odradit, ale výsledek je dokonalý, nakonec se snědl celý, kombinace na 1 :-) :-) :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie