Brambory po myslivecku
Potřebné ingredience
1 kg menších brambor,
kůže od slaniny,
sůl
80 g sádla
4-6 stroužků česneku
petrželka
Postup přípravy
Neloupané brambory nakrájíme na silnější plátky. Plech pomastíme kůží a brambory pečeme dorůžova asi 1/2 hodiny. Na sádle zpěníme prolisovaný česnek a promícháme s bramborami.
Je to rychlé a snadné, můžeme podávat jako hlavní chod, nebo jako přílohu k masu.
Je to rychlé a snadné, můžeme podávat jako hlavní chod, nebo jako přílohu k masu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

bubble
(upraveno)
5. 7. 2008, 21:18
Taky děláme.....mňáááám!



nahlásit