Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 65 návštěvníků)

Ferrero rocher - nepečené, jednoduché a rychlé

5.0
Ferrero rocher - nepečené, jednoduché a rychlé

Potřebné ingredience

4 čokotatranky, čokoládový krém (Nejlépe Tesco), Nesolené arašídy, na namočení čokoládovou polevu

Postup přípravy

Tatranky nastrouháme (nejrychlejší je je hodit do mixeru), k tomu přidáme 6 lžic mírně roztopeného čokoládového krému a 50 g najemno nasekaných nesolených arašídů.
Ze směsi tvoříme kuličky, které namáčíme v rozpuštěné čokoládě a nakonec je ještě obalíme v nasekaných arašídech. Pokud je směs hodně řídká (to záleží na druhu nugety) lze zahustit mletými piškoty...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

P.A.V.L.A 9. 12. 2013, 16:49
(banky) (banky) určitě také vyzkouším
Bejina 15. 12. 2009, 19:25
dnes jsem dělala |:o) |:o) |:o) |:o) jsou výborné (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp)krásné vánoce (banky) (banky) (banky) (andel) (andel)
Eillee 13. 12. 2009, 12:11
Koupila jsem arašídové horalky, ty asi ne, co? *-) Čokotatranky tu neměli...
stencon 13. 12. 2009, 19:31
@Eillee Letos jsme taky míchali obyčejné tatranky, čokotatranky a horalky... Zkuste jenom horalky a dejte vědět.... dle mého ale bude ferrero i tak super (Y) (Y) (Y)
Gapka 12. 12. 2007, 14:00
Jíťo, fantastický, opravdu obrovská dobrotka (clamp) (clamp) (clamp). Jen se chci ještě zeptat - poněvadž asi budu přidělávat :-D, jakým způsobem nasekáte ty arašídy? Mohla bych je mít trochu menší podle mně, ale kdybych je namlela, tak to zas bude moc najemno *-) *-) *-) Ale fantazie, jedna báseň. (Y) Díky, Gábi a kluci ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE (banky) (darecek) (andel) (jezisek) (vanoce)
stencon 12. 12. 2007, 14:07
@Gapka mixér spraví všechno.... :-D Chvilička a jsou SUPROVNÍ (L) Jinak jsem ráda, že chutnali. Taky budu zítra dělat, jen ještě nevím z kolika dávek 8-|
amam33 23. 12. 2006, 0:30
Je to vynikající,moc dobré a přitom jednoduché-super.doporučuji!!! :-P :-P :-P
stencon 23. 12. 2006, 13:07
@amam33 to jsem moc ráda, že vám to tak chutná. U nás je to taky číslo 1. Ostatní se můžou utlouct. Jen je toho pořád málo. ;-) :-D
medonoska 21. 12. 2006, 22:30
Já bych k tomu přidala tip. Schovávejte si z bonbonier ty důlkaté formy, co v nich jsou jednotlivé bonbonky a pak do toho ty dávejte. Jde to krásně ven, úplně samo to vyskočí. Pochopitelně po vychlazení (Y)
Motýl1 19. 12. 2006, 13:23
Dobrý den, chtěla jsem se zeeptat jestli by tam mohly dát i jiné oříšky než arašídy. Díky za odpověď Ivča :-) (F)
stencon 19. 12. 2006, 20:23
@Motýl1 vzhledem k tomu, že originální ferrero je z arašídů, tak se nedovedu představit jinou variantu, ale chce to vyzkoušet. Možná pražené lískáče, ale nezaručuji a nejspíš to bude chutnat úplně jinak. Arašídy mají moc specifickou chuť.
bubík4 15. 12. 2006, 9:28
Prosím o radu, ten čoko krém je jako nutela nebo tak něco?? A jak ty kuličky co nejlíp namočit v té čokoládě?? Na lžičce nebo máte nějaký fígl?? Díky moc. (F)
stencon 16. 12. 2006, 15:01
@bubík4 Ano nutela, nugeta... každý tomu říká jinak. Nejlepší je ale tesco, protože je tužší. Já to zkoušela z dvoubarevné z Lídlu, a bylo to docela řídké, takže jsem to musela nechat ztuhnout v chladu. Kuličky jsem položila na lžičku naběračkou přelila čokoládou a pak rovnou do těch sekaných arašídů. Nebo je můžete hodit celé do čokolády a pak něčím vytáhnout, stejně se pak obalují celé v těch arašídech.
meggienka 16. 12. 2006, 9:38
@bubík4 Nie je o sice moj recept, ale poznam ho z internetu. Ten coko krem je ako nutela, len tesco verzia je lacnejsia. Este som ho neskusala, ale napr. parizske rozky mocim do cokolady tak, ze ich dam najprv do chladnicky, aby boli studene(alebo na balkon, ked von zima) a potom si ich dam na vidlicku, ktoru ponaram do cokolady, ktoru mam v malom hrnceku, aby bol lepsi ponor. Dufam, ze som pomohla.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie