Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Moje verze Bleska

0.0
Moje verze Bleska

Potřebné ingredience

Korpus jsem pekla ve větším pekáči z 10 vajec. Na krém 1/2 l mléka, 2 van. pudingy, 2 másla, 400g cukru. Část krému jsem udělala s kakaem. Na marcipán 400g sušeného ml., 3/4 plechovky Salka, 50 ml vody, mandlové aroma, lžička oleje. Měla jsem v krabici už jen 400 g sušeného ml., proto jsem dělala jen 3/4 dávku, ale i tak to stačilo a ještě marcipán zbyl.

Postup přípravy

...

Korpus seříznutý na 27 x 13 cm

Seříznuto, oždibáno... výsledek nejasný.

Spodní díl rozkrojený na dvakrát, namazaný vanilkovým a čokoládovým krémem.Připevněna kabina ze zbytku korbusu a křídlo.

A opatláno krémem.

Potažení se mi povedlo až na podruhé a taky už jsem neměla odvahu přendat ho na jiný podnos.

...

Tak další zase až příští rok, možná i něco origoš. ;-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

romca2 2. 4. 2013, 11:44
(Y) (Y) (Y)
Zrušený účet 27. 8. 2008, 11:30
Blesk je velice povedený. Moc se mi líbí. (clamp) (clamp) (hello)
Fres 26. 8. 2008, 23:19
Pěkný blesk!!! (clamp) (Y) (clamp)
mluciee 27. 8. 2008, 9:32
@Fres Radko děkuji, od takové šikulky mě pochvala těší dvojnásob. (F)
Luky1 26. 8. 2008, 22:09
(clamp) (clamp) (clamp)
klekanda 26. 8. 2008, 21:41
Moc krásný Blesk, to bude radosti :-) (Y) (Y) jste šikulka (clamp) (clamp) (clamp)
mluciee 26. 8. 2008, 21:58
@klekanda Děkuji, radost byla veliká. (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie