Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí medicína

Přidat recept

Plněná rajčátka

0.0
Plněná rajčátka

Potřebné ingredience

Rajčata cca 8ks, 3vejce, pórek, šunka cca 6plátků, sýr plátkový,mazací sýr, sušenou bazalku,smetanu, kari, podravku, světlou jíšku, sušený česnek,sójovou omáčku

Postup přípravy

Připravíme si pekáček v kterém budeme rajčata péct- vymažeme troškou másla( Rama), rajčata opláchneme, odřízneme vršky a vydlabeme malou lžičkou, ať neporušíme obal rajčátka. Dužiny dáme do mísy, přidáme vejce, špetku podravky,špetku sušeného česneku, bazalku, sýr mazací, vše rozšleháme vidilčkou.Pokrájíme šunku na malé kostičky a přidáme ke směsi. Vydlabaná rajčata dáme do pekáčku, který je vymazaný a vyložený pórkem nakrájeným na malé kolečka. Do rajčat pak lžící nalíváme směs a přikryjeme plátkovým sýrem, přikryjeme vršky rajčat, co jsme odřezávali.Pak si rozděláme smetanu s kari, s trošku sójové omáčky, přidáme granulovanou jíšku a zalijeme na rajčata, pečeme cca 25 -min, dokud se vejce nezpeče.
Podáváme k bramborům, možno i s rýží, nebo s pečivem záleží na vašich chuťových buňkách.Lehce stravitelné.
Dobrou chuť Vám přeje Alena

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

*šáruš* 29. 8. 2008, 18:37
jsi se teta dala na receptíky ju (Y) (Y) no já chci Ivetce k narozkám zkusit nějákej pěknej dortík potaženej marcipánovou hmotou asi berušku jsem koukala tady na inspiraci tak jsem zvědavá jak to svedu (^) *-)
mamkule 30. 8. 2008, 19:11
@*šáruš* Ty jsi sikovna (clamp) (clamp) (clamp) takze to pak bude k (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) a ke (C) (C) (C) (C)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie