Buchta Rafaello

Potřebné ingredience
*** TĚSTO:
- 1 hrnek moučkového cukru
- 1 hrnek mléka
- 2 hrnky polohrubé mouky
- 1/2 hrnku oleje
- 2 vejce
- 1 prdopeč
*** POSYP:
- 1 hrnek kokosu
- 1/2 hrnku moučkového cukru
*** TAJEMSTVÍ ŠÉFKUCHAŘE:
- 250 ml šlehačky
Postup přípravy
Těsto posypeme smíchaným kokosem a moučkovým cukrem.
Pečeme 30 minut na 170 stupňů, dokud kokos není na povrchu růžový.
Ihned po upečení polijeme šlehačkou, trochu to zasyčí, šlehačka se vsákne do buchty a v tom je to tajemství :)

Suroviny

V jedné míse smícháme suroviny na těsto, ve druhé na posyp

Těsto vlijeme na pekáč a posypeme kokosem smíchaným s moučkovým cukrem

Až kokos zrůžoví, je buchta upečená

Ihned po vyndání z trouby polijeme buchtu šlehačkou a necháme ji vychladnout.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu







































