(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Buchta Rafaelo
Potřebné ingredience
Těsto: 2 vejce, 1hrnek cukru, 1 vanilkový cukr, 1 hrnek mléka, 2 hrnky hladké mouky, 1 prdopeč. Na posyp: 1 hrnek kokosu, 1 hrnek cukru krystal, 1 vanilkový cukr. Poleva: šlehačka 250 ml, 1 tabulka čokolády na vaření.
Postup přípravy
2 vejce, 1 hrnek cukru, 1 vanilkový cukr ušleháme do pěny, pak přidáme 1 hrnek mléka, 2 hrnky hladké mouky, 1 prdopeč. Utvořené těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech. Toto neupečené těsto posypeme 1 hrnkem kokosu, 1 hrnkem krystalu a 1 vanilkovým cukrem. Dáme péct. Ještě horké po vytažení z trouby polijeme šlehačkou 250 ml a rozpuštěnou jednou tabulkou čokolády na vaření.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé