(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Manželova rybička
Potřebné ingredience
Větší pstruzi, žampiony, cibule, bylinkové máslo, citróny, anglická slanina, sůl, ml. pepř, petržel.
Postup přípravy
Vykuchané a umyté pstruhy uvnitř posolíme, opepříme a naplníme cibulí nakrájenou na kolečka a žampióny nakrájenými na plátky. Pokapeme citrón. šťávou, přidáme bylinkové máslo. Celé pstruhy zabalíme do plátků slaniny a posypeme žampióny, zabalíme do alobalu a upečeme.
Fakt výborné!!!
Fakt výborné!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
bubík4
(upraveno)
31. 12. 2006, 13:17
Právě jsme rybičku dojedli Akorát jsem dala dovnitř najemno nakrájený porek místo cibule a zabalila do dekorovaného boku a ne slaniny A pekla na pekáčku v troubě, neměla jsem alobal Výborný, můj tříletý synek snědl půlku pstruha sám. Přílohu jsme měli pečené zámecké brambůrky ve slupce, promíchané s cibulkou, slaninkou, kmínem a kořením na americké brambory a kapkou oliv.oleje. DOBROTA!!!!!!
luky
(upraveno)
2. 1. 2007, 19:38
@bubík4
Příště taky vyzkoušíme s tím pórkem
bubík4
(upraveno)
2. 1. 2007, 20:11
@luky
Vynikající!!!! Díky za receptík!!!
pajda
(upraveno)
29. 12. 2006, 22:09
Zdeny,myslím,že po takové krásné dobré a od manžílka dělané večeři to musel být super večer
luky
(upraveno)
29. 12. 2006, 22:21
@pajda
Katy no to víš že to byl krásný Štědrý večer