(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
žížala

Potřebné ingredience
*******
Postup přípravy
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

stencon
(upraveno)
9. 1. 2007, 14:21
No myslím, že spodní díl je klasický dort a na tom je roláda sekrojená nožem. Potom potřít krémem, ať se vyrovnají nerovnosti a obalit v marcipánu. Musím říct, že líčka určitě doma neuděláte tak pěkné, protože se stříkají tzv. fixírkou (aspoň teda myslím). Vlásky můžete domalovat štětečkem nebo špejlí (párátkem). Maluje se (alespoň v domácích podmínkách) potravinářskou barvou smíchanou s vodou. No a s tím trávníčkem dokola (to lemování) to bude pěkná fuška - aspoň aby to bylo stejnoměrné. S marcipánem se dá pohrát jakkoli, když je dobře udělaný, ale chce to trpělivost, než se to člověk naučí. Přeji ať se vám podaří. Já sama jsem si tu stránku cukrárny uložila. Jsou tam nádherné věci. Budu zde brát inspiraci. Jsou moc !!!!! šikovní

nahlásit
kasnika
(upraveno)
9. 1. 2007, 12:06
Petro nevím jak na to, ale jeden nápad by snad byl. Zkusit udělat roládu jako tělíčko a hlavu vlastně taky jako roládu ale jen silnější pruh
To by se možná dalo. No a potáhnout marcipánem, to už je na zručnosti



nahlásit

smatanka-mona
(upraveno)
9. 1. 2007, 11:43
To je nádhera.Kdo to pekl???
nahlásit
kasnika
(upraveno)
9. 1. 2007, 12:03
@smatanka-mona
http://cukrarnaondra.cz/product_info.php?products_id=389

nahlásit