Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

žížala

0.0
žížala

Potřebné ingredience

*******

Postup přípravy

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

stencon 9. 1. 2007, 14:21
No myslím, že spodní díl je klasický dort a na tom je roláda sekrojená nožem. Potom potřít krémem, ať se vyrovnají nerovnosti a obalit v marcipánu. Musím říct, že líčka určitě doma neuděláte tak pěkné, protože se stříkají tzv. fixírkou (aspoň teda myslím). Vlásky můžete domalovat štětečkem nebo špejlí (párátkem). Maluje se (alespoň v domácích podmínkách) potravinářskou barvou smíchanou s vodou. No a s tím trávníčkem dokola (to lemování) to bude pěkná fuška - aspoň aby to bylo stejnoměrné. S marcipánem se dá pohrát jakkoli, když je dobře udělaný, ale chce to trpělivost, než se to člověk naučí. Přeji ať se vám podaří. Já sama jsem si tu stránku cukrárny uložila. Jsou tam nádherné věci. Budu zde brát inspiraci. Jsou moc !!!!! šikovní (F)
kasnika 9. 1. 2007, 12:06
Petro nevím jak na to, ale jeden nápad by snad byl. Zkusit udělat roládu jako tělíčko a hlavu vlastně taky jako roládu ale jen silnější pruh ^o) ^o) To by se možná dalo. No a potáhnout marcipánem, to už je na zručnosti :-)
smatanka-mona 9. 1. 2007, 11:43
To je nádhera.Kdo to pekl???
kasnika 9. 1. 2007, 12:03

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie