Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Teplý salát s kuskusem

0.0
Teplý salát s kuskusem

Potřebné ingredience

Pro dvě osoby: velká hrst kuskusu, 1 kuřecí prso, 1 mozzarela, olivy, sušená rajčata v oleji /alespoň 5 kousků/, italské koření

Postup přípravy

Kuskus si připravíme dle návodu /já dělám tak, že kuskus zaliju vařící vodou, rozdrobím půlku zeleninového bujonu a lžíci másla, promíchám, zakryju poklicí a nechám nasáknout cca 5 minut, pak odkryju poklici, dám na plamen, míchám a nechám odpařit přebytečnou vodu/. Na oleji z rajčat osmahnu na kousky nakrájené kuřecí maso, přidám italské koření /stačí i pepř a sůl/. Jak se maso opeče, přidám kuskus, promíchám a nechám trošku vystydnout. Pak přimíchám nasekané rajčata, mozazarelu a olivy.

Obměny: dá se přidat parmská šunka, syrová rajčata.............

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Petra (Kája + Honzík 9. 10. 2008, 19:38
Dobrý den Martino, pročítám Váš recept a láká mne :-) ... jen netuším, kde koupit sušená rajčata v oleji .... pátrám po nich už dlouho, ale zatím jsem nikde v obchodě nenašla ;-)
Appletka 9. 10. 2008, 21:26
@Petra (Kája + Honzík Petro, zkuste v Tesco takový ten koutek se zahraničníma pochutinama. Nebo i v Hypernově je takový koutek. Nebo v Penny Marketu - my z těch rajčat šílíme, máme zásobu, tak když tak pošlu (jidlo)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie