(recept
si oblíbilo 28 návštěvníků)
zdravě a rychle UGRILOVANÉ KUŘE v papiňáku
Potřebné ingredience
kureci porce,sul,gril.koreni,olej
Postup přípravy
Kure poradne v uterce osusit.
Osolime a vetreme grilovaci koreni.
V papinaku rozpalit trosku oleje a kure z obou stran prudce osmazit.
Dno hrnce musi byt cele pokryte masem !!!!!!
Jeste trosku dosypeme na maso koreni-grilovaci.
Uzavreme hrnec a jakmile zacne papinak sycet,ztlumime.
"Grilujeme" tak 8-15 minut,lepsi je ta delsi doba.
Papinak nechame tzv.dojit-.....
Masicko je neuveritelne dobre,uplne mekkoucke !!!!!!¨
Pokud se na zacatku poradne nevysusi,tak pusti dost stavicky,kterou lze pouzit na ryzi,brambory.
Ja nekdy jeste nakonec opecu maso zprudka na teflonce-kvuli kuzicce....
Timto zpusobem priprava se mi jeste NIKDY nestalo,ze by maso zustalo u kosti nedodelane....
MNAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Osolime a vetreme grilovaci koreni.
V papinaku rozpalit trosku oleje a kure z obou stran prudce osmazit.
Dno hrnce musi byt cele pokryte masem !!!!!!
Jeste trosku dosypeme na maso koreni-grilovaci.
Uzavreme hrnec a jakmile zacne papinak sycet,ztlumime.
"Grilujeme" tak 8-15 minut,lepsi je ta delsi doba.
Papinak nechame tzv.dojit-.....
Masicko je neuveritelne dobre,uplne mekkoucke !!!!!!¨
Pokud se na zacatku poradne nevysusi,tak pusti dost stavicky,kterou lze pouzit na ryzi,brambory.
Ja nekdy jeste nakonec opecu maso zprudka na teflonce-kvuli kuzicce....
Timto zpusobem priprava se mi jeste NIKDY nestalo,ze by maso zustalo u kosti nedodelane....
MNAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
gabb
(upraveno)
22. 1. 2016, 9:14



nahlásit
karma75
(upraveno)
22. 1. 2016, 6:55
Dělala jsem jen kuřecí prsa, a maso bylo úžasně šťavnaté, navíc s minimem tuku a výbornou šťávou

nahlásit

reenda
(upraveno)
22. 1. 2016, 6:23









nahlásit

babičkakvětka
(upraveno)
20. 1. 2016, 16:43


nahlásit
srneckova
(upraveno)
20. 1. 2016, 9:03
tak to musím vyzkoušet




nahlásit

lidare
(upraveno)
19. 1. 2016, 20:53



nahlásit
sikina54
(upraveno)
19. 1. 2016, 19:40
velká úspora jak času tak energie místo pečení v troubě,dělala jsem ne na oleji ale na másle a štávy je opravdu dostatek i na rýži, nebojte se to zkusit

nahlásit

Paluna
(upraveno)
18. 1. 2016, 9:44
Určitě vyzkouším..


nahlásit

novackova
(upraveno)
17. 1. 2016, 19:48




nahlásit

kakluse
(upraveno)
17. 1. 2016, 18:50
Zdravím Yvon,děkuji za fantastický recept.Kuřátko bylo štavnaté,rychlé a sosíku bylo taky hodně.Fakt super.Mějte se krásně.S pozdravem Ivča
nahlásit

pepro
(upraveno)
28. 10. 2009, 15:51
recept chválím
určitě se u nás zabydlí. Dělala jsem 15 minut a to mi přijde jako minimum, příště nechám klidně i 20 - ale i tak bylo maso měkoučké a u kosti udělané... Šťávy pustilo spoustu, byla jsem fakt překvapená. Moc jsem to mu sice nevěřila, ale spoléhala jsem na Vás - a vyplatilo se! díky moc za recept, budu doporučovat dál






nahlásit

belezza
(upraveno)
3. 12. 2009, 15:20
@pepro
Petulko,to jsem moooc rada !!!!!!!
U tohoto receptu je 100% jistota,ze se masicko upece a nehrozi zadna salmoneloza
paaa








nahlásit

belezza
(upraveno)
27. 1. 2009, 15:34











nahlásit

zdee
(upraveno)
18. 1. 2009, 18:34
dnes bylo na oběd, po prvnotních problémech s pokrytím celého dna se vydařilo a bylo
, určitě budu dělat zas,děkuji za super receptík





nahlásit

honza
(upraveno)
7. 1. 2009, 11:06
Prosím a to tam dáte to kuře naporcované nebo celé
, že má být pokryté celé dno
Dík Jana




nahlásit

belezza
(upraveno)
27. 1. 2009, 15:36
@honza
Janinko,kure ma byt NAPORCOVANE,i stehynka s kostmi budou UPLNE mekka





nahlásit
promimi
(upraveno)
7. 1. 2009, 11:00
Moc děkuju za receptík
Včera jsem potřebovala nějakou rychlovku, tak jsem vyzkoušela a kuřátko bylo mňamózní! Jen jsem trošku nevydržela a vařila na 2x - uprostřed vaření se mi zdálo, že se mi kuřátko pálí, tak jsem na něj jukla
Opravdu musím moooc chválit- kuřátko se jen rozsýpalo a mělo i krásnou kůrčičku!


nahlásit

zdee
(upraveno)
7. 1. 2009, 9:35
to jako v papináku téměř na sucho?? nepřipálí se a nesmrdí to???
to jsem z toho jelen, že bych vyzkoušela???





nahlásit

belezza
(upraveno)
27. 1. 2009, 15:35
@zdee
Zdenicko,kure pusti PLNO STAVY




nahlásit

Camilla
(upraveno)
6. 1. 2009, 10:52


nahlásit

Iru.S
(upraveno)
4. 1. 2009, 19:37
Tak jsem dnes zkusila vaše GRILOVANÉ KUŘE a opravdu je to super
.S papiňákem se teprve zabíhám(dostala jsem ho k
),ale zjišťuji,že to bude můj dobrý pomocník
. Kuřátko jsem tam měla 15min. od syčení a po otevření jsem se nestačila divit jak masíčko bylo měkkoučké a odpadalo od kosti a i ta šťávička na brambory byla dost.Sice jako grilované nebylo(na to bych ho musela asi strčit ještě do té trouby na kůrčičku),bylo spíše jako upečené v troubě,ale výborné...šťavnaté a měkoučké.Každému s papiňákem doporučuji
vyzkoušet,tak rychle jsem ještě nikdy hotové kuře neměla.




nahlásit