Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Torta a postup na výrobu lístkov bez modelovania

0.0
Torta a postup na výrobu lístkov bez modelovania

Potřebné ingredience

korpus mramorovy, krem z bielej cokolady a cokoladovy krem, cokolada na listocky

Postup přípravy

...

taketo su v mojej knihe o cokolade, skusila som ich, lebo na modelovanie ja teda nie som expert, na to mam lave ruky

pekne ze?

tak som sa navnadila

.

postup je celkom jednoduchy, aspon to tak vyzera:)))

roztopime cokoladku a namacame listocky na ktorych si nechame aj stopky, odporucam, nechat cokoladu trochu zhustnut, ked je moc tekuta, tak je na listku len tenka vrstva apotom sa to lahsie lame pri odlupovani

dala som ich na papier na pecenie a potom do chladnicky poriadne stuhnut...zopar sa ich zlomilo a neboli take pekne ako v knihe, lebo by sa mali natierat na zilnatej strane, ale namala som stetec, dost som to odflakala,ale celkom usli a torta sa pacila a chutila:)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

pištíček 28. 11. 2008, 13:47
Dakujem vsetkym (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello)
muchlanek 27. 11. 2008, 20:38
(Y) (Y) (Y)
JanaLud 27. 11. 2008, 16:37
Jste šikula (clamp) (clamp) (clamp) lístky jako živé (hello) (hello)
Koblížci 27. 11. 2008, 16:34
Jednoduché a krásné... ale listy břečťanu bych teda nepoužívala...je jedovatý!! Používají se listy jahod, vinné révy, růže..prostě věcí nejedovatých.
Willow M 27. 11. 2008, 15:39
Moc hezké (clamp) (clamp) (clamp)
Fres 27. 11. 2008, 14:58
Pěkný (^) a lístečky jsou supr! (Y) (clamp) (Y)
ajoun 27. 11. 2008, 14:19
Nádherný dortík (Y) (Y) (Y) (Y) a supér lístečky (clamp) (clamp)
Dermajetics 27. 11. 2008, 12:58
hned bych si dala (zajic) (zajic) (zajic) (clamp) (clamp) (clamp) (L)
Keiti 27. 11. 2008, 12:56
Jen poznámka-břečťan je jedovatý,tak nevím *-)
Zrušený účet 27. 11. 2008, 12:36
Jůůůů, ten vypadá úúúúúúplně báječně (clamp) (clamp) (clamp)
pištíček 27. 11. 2008, 12:44
@ dakujem (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie