Torta a postup na výrobu lístkov bez modelovania

Potřebné ingredience
korpus mramorovy, krem z bielej cokolady a cokoladovy krem, cokolada na listocky
Postup přípravy

taketo su v mojej knihe o cokolade, skusila som ich, lebo na modelovanie ja teda nie som expert, na to mam lave ruky

pekne ze?

tak som sa navnadila

.

postup je celkom jednoduchy, aspon to tak vyzera:)))

roztopime cokoladku a namacame listocky na ktorych si nechame aj stopky, odporucam, nechat cokoladu trochu zhustnut, ked je moc tekuta, tak je na listku len tenka vrstva apotom sa to lahsie lame pri odlupovani

dala som ich na papier na pecenie a potom do chladnicky poriadne stuhnut...zopar sa ich zlomilo a neboli take pekne ako v knihe, lebo by sa mali natierat na zilnatej strane, ale namala som stetec, dost som to odflakala,ale celkom usli a torta sa pacila a chutila:)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu















































