(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
Křehké tmavé a světlé šlehačkové cukroví

Potřebné ingredience
700 g polohrubé mouky, 1 smetana ke šlehání , 2 žloutky, 400 g hery, 1 prášek do pečiva , kakao
Postup přípravy
Z mouky smícháme s práškem do pečiva , tuku, smetany a žloutků, vypracujeme těsto a rozdělíme na dva díly , do druhého těsta přidáme kakao. Necháme v chladu odpočinout. Pak těsto vyválíme , vykrajujeme a pečeme na vymazaném plechu. Ještě horké cukroví obalíme v moučkovém cukru.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

U DÁŠULE
(upraveno)
9. 12. 2010, 17:39
Dobrý den, jí se hned jak se upečou nebo se nechávají z měknout do vánoc? Díky Dáša

nahlásit
Tilia
(upraveno)
10. 12. 2008, 1:04
Dnes jsem dělala. Jsou moc dobré. jen se mě dlouho pečou.
nahlásit
Hartysek
(upraveno)
10. 12. 2008, 11:27
@Tilia
Ono záleží na troubě zda je plynová či elektrická ale jsou výborné mám recept od babičky
nahlásit