(recept
si oblíbilo 120 návštěvníků)
ŠLEHAČKOVÉ CUKROVÍ

Potřebné ingredience
1 Hera, 1 šlehačka a 1/2 kg mouky (dávám půl na půl hladkou a polohrubou)
Postup přípravy
Uhňácat, nechat odpočinout a vykrajovat malé kousky. Peču na pečícím papíru v předehřáté troubě na 200Ć cca 8-10 min.
Ještě teplé obalujeme v cukru.
Vlevo jsou obalené v moučkovém cukru. Vpravo ve skořicovém cukru.
Ještě teplé obalujeme v cukru.
Vlevo jsou obalené v moučkovém cukru. Vpravo ve skořicovém cukru.

Na plechu těsně před pečením
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
karma75
(upraveno)
28. 11. 2019, 8:56
letos vyzkouším

nahlásit

MajkaKi
(upraveno)
27. 11. 2019, 22:09
Vyzkousim

nahlásit

horackm
(upraveno)
7. 12. 2015, 16:02
já používám pouze hladkou mouku a tuk Omega ( nebo jakýkoliv 100% tuk )

nahlásit
laskonka333
(upraveno)
7. 12. 2015, 16:00


nahlásit

Dan.ka
(upraveno)
7. 12. 2015, 15:41
Žádný cukr do těsta?
Jdu vyndat máslo a udělám je taky


nahlásit

Evicka-móda
(upraveno)
7. 12. 2015, 15:34
Skvělý recept
Děkuji


nahlásit

jeremy
(upraveno)
10. 11. 2012, 1:22




nahlásit

kosticka
(upraveno)
11. 12. 2011, 19:49
super recept, super těsto
tak doplním: na obalení je třeba 250g cukru a 3x vanilkový cukr


nahlásit

JanaLud
(upraveno)
23. 12. 2011, 20:50
@kosticka



nahlásit

fogaca
(upraveno)
16. 12. 2010, 21:15
Toto cukroví si přidávám do mých oblíbených receptu!! Jsou moc dobréé
a hlavně se s těstem výborně pracovalo!!
Tak by to mělo jít se všema



nahlásit

JanaLud
(upraveno)
30. 12. 2010, 23:21
@fogaca
Díky Gábi



nahlásit

michaelao
(upraveno)
16. 12. 2010, 7:46
Dobrý den Jani, včera jsem udělala těsto a dnes budeme vykrajovat. Doufám, že jsem vše udělala správně, např. že šlehačka se tam jen vylije a nešlehá... Pak dám vědět, jaký úspěch mělo
) Míša

nahlásit

JanaLud
(upraveno)
30. 12. 2010, 23:20
@michaelao
Doufám, že vám chutnalo, přeji krásného



nahlásit

Jorix
(upraveno)
21. 12. 2009, 13:50
Už mám na ně zaděláno - na ty skořicové se obzvláště těším
Díky za recept


nahlásit

JanaLud
(upraveno)
21. 12. 2009, 17:40
@Jorix
Tak jen doufám, že chutnalo 





nahlásit

Jorix
(upraveno)
21. 12. 2009, 20:56
@JanaLud
Chutnají, moc
Jak vanilková, tak skořicová verze
Byla jsem líná cokoliv vykrajovat, tak jsem plát těsta jenom rozkrájela rádýlkem na kostičky a upekla
a vypadá to taky pěkně...







nahlásit

JanaLud
(upraveno)
22. 12. 2009, 11:56
@Jorix
no taky super nápad
, díky a přeji krásné










nahlásit

AjaCerna
(upraveno)
12. 12. 2009, 14:22
Dobrý den Jani, nápad se skořicovým cukrem je výborný, je to paráda!
.Radko asi pozdě, ale na skořicový cukr jsem smíchala krystal se skořicí.Takže ještě jednou díky za óbr ňamku a krásné svátky








nahlásit

Raduska
(upraveno)
14. 12. 2009, 7:39
@AjaCerna
Andrejko děkuji, udělala jsem to jak jste poradila
jsou výborné

nahlásit

JanaLud
(upraveno)
13. 12. 2009, 18:54
@AjaCerna
Milá Andrejko, moc děkuji za komentář, omlouvám se za pozdní odpověď, ale učila jsem se na zkoušku a to pak MMB musím oželet. Takže díky a krásné svátky




nahlásit

Raduska
(upraveno)
8. 12. 2009, 20:47
Dobrý večer, jak děláte prosím skořicový cukr? krystal + skořice či moučka a skořice
děkuji

nahlásit

JanaLud
(upraveno)
13. 12. 2009, 18:56
@Raduska
Radko
jak už píši výš, omlouvám se, že reaguji až dnes, ale odpověděla Vám Andrejka
, mějte se a přeji krásné








nahlásit
Martafonek
(upraveno)
2. 12. 2009, 16:49






nahlásit

JanaLud
(upraveno)
13. 12. 2009, 18:57
@Martafonek
Marti
jsem ráda, že jste spokojená Krásné






nahlásit

benajda
(upraveno)
18. 12. 2008, 12:12
Ted jsem dopekla jsou vynikající
děkuji za receptík.
Krásné vánoce
















nahlásit

JanaLud
(upraveno)
18. 12. 2008, 17:31
@benajda
Renčo není zač, také přeji krásné
a pohodu



nahlásit

dodo
(upraveno)
11. 12. 2008, 14:13
Mohu se zeptat jak dlouho necháváte odležet těsto mohu přes noc?
díky

nahlásit

JanaLud
(upraveno)
11. 12. 2008, 21:51
@dodo
Lenko, klidně nechte přes noc. Skoro všechna těsta tak dělám, ničemu to neškodí


nahlásit

Gabrac
(upraveno)
9. 12. 2008, 18:28
Dělám je také - akorát místo hery dáváme 100 % tuk a mouku jen hladkou
, ale myslím, že ve finále je to hodně podobné
a někdy dělám z tohoto těsta i štrůdl




nahlásit

JanaLud
(upraveno)
9. 12. 2008, 21:51
@Gabrac
Určitě Gabčo, myslím že to bude úplně chuťově stejné


nahlásit

pentilka
(upraveno)
9. 12. 2008, 13:28












nahlásit

JanaLud
(upraveno)
9. 12. 2008, 18:25
@pentilka
Oli jsem ráda, že vám chutná
, ale mě neděkujte, receptík mám ještě od mamči a tady na MMB je taky spousta variant
My už máme sežráno



nahlásit
Baco
(upraveno)
5. 12. 2008, 23:25
Dobrý večer, můžu se prosím zeptat, jakou používáte šlehačku?
Moc děkuji
Katka


nahlásit

JanaLud
(upraveno)
6. 12. 2008, 9:35
@Baco
Katko dala jsem smetanu ke šlehání


nahlásit
Baco
(upraveno)
8. 12. 2008, 10:39
@JanaLud
Moc děkuji za radu, zítra jdu na to
Hezký den
Katka


nahlásit

JanaLud
(upraveno)
8. 12. 2008, 11:37
@Baco
Není zač

nahlásit