Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí medicína

Přidat recept
(recept si oblíbilo 77 návštěvníků)

SUPER METODA NA LIKVIDACI VŠÍ

0.0
SUPER METODA NA LIKVIDACI VŠÍ

Potřebné ingredience

VŠIVÁČEK A KONDICIONER NA VLASY JEDNO JAKÝ

Postup přípravy

VLÁSKY HODNĚ NAMOČÍME JEN KONDICIONÉREM NA VLASY JEDNO JAKÝ LEVNÝ DRAHÝ.ALE HODNĚ A VYČESÁVÁME.V NOCI TO UKAZOVALI V TV ŽE TO SKVĚLE FUNGUJE A BEZ CHEMIE.VEŠ SE ZAČNE DUSIT A PUSTÍ SE VŠIVÁČEK OTŘÍT DO PAPÍROVÉ UTĚRKY A VYČESÁME I HNIDY.TAK UŽ SNAD ŽÁDNÉ NŮŽKY

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

P.A.V.L.A 6. 12. 2013, 19:05
(Y) (Y) (Y)
nasta77 1. 11. 2013, 14:32
:-)Díky za tip...zkusím
nigina 8. 7. 2009, 13:06
Vlaďka, pls., čo je to všiváček? Nejaký prípravok na odvšivenie? Spray alebo tak? Zaujíma ma to, aj keď nemám malé detičky, ale v škole je plno deciek.... a keď sa tá pliaga roššíri, vždy mám strach :'( ďakujem , ahojky (hello)
lenavackova 8. 7. 2009, 13:11
@nigina Kristi,snad nevadí,že odpovím já,je to takový hodně hustý hřebínek,takže se s ním vyčešou jak vši tak i ty mrňavé hnidy,obyč.hřebenem by to nešlo....................pa,L. (L)
moha 29. 6. 2009, 9:28
My už to máme na román,dcera vlasy husté,kdyby je nikdo nechytl,tak ona ano.přípravky na zvířata používám běžně,odvšivovací šampon jen jako prevenci.Letos snad už 3x,je to slečna v 7.třídě,doma neustále peru,převlíkám,ale nevím,z odkud to vždycky donese.Ze školy posílali dopisy odvšivivit děti,ale jestli to dělá jen někdo a zbytek na to kašle.Zkusím ještě o prázdninách tu smývací barvu a uvidíme,snad už se jí vyhnou. +o(
vondras 14. 12. 2008, 10:13
8o|jo jo to by se z toho člověk zbláznil. Ale dám radu já přímo od kadeřnice. Stačí zakoupit barvu na vlasy samozřejmě pouze tu smývací v těch sáčcích podle odstínu vlasu a vši do konce barvení jsou i s hnidama šlus. A je to vyzkoušený. (H)
mariev 14. 12. 2008, 8:22
Vlaďko,dobrý návod,kdybych ho před lety znala,popíšu co se mi stalo,aspoň se před vánocemi pobavíte,o letních prázdninách se dcera vrátila z pionýr.tábora z Ruska a hned za týden jsme jeli k manželovým přátelům do tehdejšího NDR na dovču a tam jsem po pár dnech zjistila,že mám zavšivenou dceru,vlasy měla až do pasu,známí vyhlášení v tom městečku dnes by se řeklo celebrity,měli též malé děti,tajně jsme po obchodech sháněli nějaký prostředek,marně,jediné co se dalo dělat vyčesávat a vymývat hlavu,na noc jsem jí hlavu ovazovala,myslím,že jsme je stejně zavšivili,ale nikdy nám to neřekli,dovolená dost pokažená,jen jsme přejeli hranice,hurá do první drogerie,bohužel měli jen přípravek na vši pro psy,bylo nám to jedno vzali jsme ten,pomohl,vlasy neslezly,dnes už jen s úsměvem vzpomínáme na pokaženou dovolenou.
rozarka33 13. 12. 2008, 17:49
Taky jsem to viděla a jsem rada že nas to ještě tendle rok nepotkalo (D) (D) (D) (D)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie