(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Rychlé a výtečné halušky ze sáčku

Potřebné ingredience
1 sáček Halušky v prášku (v Bille měli teď akci s prima slevou), 1 kelímek zakysaná smetana (raději hustší), 200 g bryndza, 250 g prorostlejší anglická slanina, špetka soli, 450 ml vody.
Postup přípravy
Ve vetší míse jsem promíchala práškové halušky s vodou a nechala chvilku odstát.
Slaninu jsem nakrájela na větší kostky a nechala pozvolna vyškvařit.
Bryndzu jsem promíchala s kysanou smetanou.
Ve velkém kastrolu jsem přivedla k varu osolenou vodu a přes haluškový cedník jsem do vroucí vody protlačila odpočaté těsto. Když halušky vyplavou na povrch, jsou hotové.
Cedníkem jsem je vybrala z vařící vody, krátce propláchla a rozdělila na talíře.
Ještě rozdělit bryndzu a slaninu a můžeme si nechat chutnat.
Je to rychlé a vynikající, i když kalorická bobma.
Slaninu jsem nakrájela na větší kostky a nechala pozvolna vyškvařit.
Bryndzu jsem promíchala s kysanou smetanou.
Ve velkém kastrolu jsem přivedla k varu osolenou vodu a přes haluškový cedník jsem do vroucí vody protlačila odpočaté těsto. Když halušky vyplavou na povrch, jsou hotové.
Cedníkem jsem je vybrala z vařící vody, krátce propláchla a rozdělila na talíře.
Ještě rozdělit bryndzu a slaninu a můžeme si nechat chutnat.
Je to rychlé a vynikající, i když kalorická bobma.

Příprava těsta a ostatních surovin...

nezapomenout na cedník

slaninu i halušky dělám současně

už jen rozdělit na talíře

a popřát dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

jeníček
(upraveno)
16. 1. 2009, 22:40



nahlásit
mea
(upraveno)
16. 1. 2009, 21:39
Děkuji za tip - brynza se zak. smetanou
. Já dávám zakysanou smetanu do vody po haluškácha mám i polévku


nahlásit