(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Bábovka "Margot"
Potřebné ingredience
1 velká čokoláda Margot, 1/2 hrnku cukru, 2 hrnky polohrubé mouky, 1/2 hrnku oleje, 1 hrnek mléka, 1 vanilkový cukr, 1 prášek do pečiva, 2 vejce
Postup přípravy
Čokoládu Margot nastrouháme do mísy, přidáme ostatní suroviny a vyřečkou vymícháme hladké těsto. Nedoporučuji používat mixér, protože se mi stávalo, že bábovka mi po upečení udělala zákalec a splaskla. Vymíchané těsto vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy a upečeme ve středně vyhřáté troubě. Kousky čokolády vytvoří v bábovce velice pěkný barevný efekt.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Sarkas
(upraveno)
23. 3. 2007, 17:39
Miluji hrnkové recepty, kde se ani nemusí oddělovat bílek a žloutek a ještě navíc báječně chutnají



nahlásit

evkanes
(upraveno)
14. 3. 2007, 14:13
Všem moc chutnala. Výborné. Naše malá jí měla nejíc. Eva aTerezka

nahlásit