Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

pokus o žížalu Julii...:-(

0.0
pokus o žížalu Julii...:-(

Potřebné ingredience

Korpus od Dáši V.(onasi)
Krém od Kattyna-pudinkový
Marcipán:MarcelaP.(Arielll)
broskvičky

Postup přípravy

Korpus jsem pekla z dvojité dávky.Potřela marmeládou na to krém a na to broskvičky:.-)

Děvčata.
Tak tento dort jsem dělala pro mou dcerušku k prvním narozeninám.Strašně moc jsem se snažila aby byl krásnej a teda musím říci po pravdě,že mi to s marcipánem opravdu nejde!
Já vím,že mi budete vyvracet opak,ale já to vidím reálně:-)!!!!!!!!Nebudu jedna z vás šikulek...Tento dort je můj třetííí a jde to spíš z kopce.Ale co........nic se neděje...budu se kochat krásnými dorty zde na MMB:-)
JSTE TU SAMÉ ŠIKULKY:-D

Zítra má Julinka oslavu.Tak vám vyfotím dort i s oslavenkyní a nakrojený:-).Snad bude všem chutit:-)

vyřezaný korpus..tady jsem to ještě krásně zvládala

táááák dotvarováno:-) ještě stále pohodaaaa

kuk na hlavičku:-)

pohled ze zaduuu...........musím říci,že jsem zničená z toho marcipánu....nejde mě to,jak bych chtěla:-(

JUlinka v akci

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Dermajetics 18. 12. 2008, 21:04
Dortík je povedený, nevzdávat se, další bude ještě lepší. Kdyby jsi viděla ten můj první 8o| Tvůj dortík je moc hezký a povedený (clamp) (clamp) (clamp)
pavblue 17. 12. 2008, 22:38
Ahojky Lucinkooo :-) :-) dortík je úžasnej (C) (C) Ty nejsi se svým výtvorem spokojená tak jak by jsi chtěla :^) :^)přitom tohle nezvládne jen tak někdo!!! Jsi mooc velká šikulka a já Ti mooc fandím (Y) (Y). Dnes jsme to ze Samíkem nějak nezvládli, ale až dorazí taťka domů a Samula bude zdravý, přijedeme popřát Julince (sampus) (sampus) (sampus). Zatím ahojky holčiny (hello) (hello) (hello)
Macik 2006 17. 12. 2008, 20:41
Luci, (^) se mi moc líbí,myslím,že je podtatné,když je poznat,co to je a úplně nejhlavnější je radost oslavence (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
LuccinkaV 17. 12. 2008, 14:19
Děvčata všem vám děkuji,ale abych to uvedla na pravou míru,jak je to s tím marcipánem :-$. Né,že by byl špatný marcipán-to ne...dělal se mi dobře,ale spíš jsou špatné mé ruce a prostě mi to nejde tvořit z něj... 8o| 8o| 8o|Ńejsem šikulka a malovat na něj tak to se mi ,jak jste viděli rozteklo :-S :-S :-S.Tak že spíš jsem tím chtěla říci,že na ty dorty s marcošem nemám (H) (H) (H) (H) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Chtěla jsem vytvořit krásnou mašli na dort na ocásek a hrůůůůůůůůůůůůůůza hrůůůůůzoucí :-D :-D :-D :-D :-D Zůstanu raději u hodnoceníííí krásných dortíkůůůůůů (^) (^) (^) (Y) (Y) (Y)
akr 17. 12. 2008, 12:10
Luci moc pěkná Julie (Y) (Y) (Y) malé Julince vše nej (F) (F) (F) (D) moje neteř se také jmenuje Julinka (child6)
Kattyna 17. 12. 2008, 10:02
Lucinko mě se také líbí a já toi to už říkala několikrát ... +o( je roztomilá a člověk se učí , takže čím íc dortíků budeš děat,.tím víc budeš mít fíglů a vychytávek .. (L) (L) (L) (L) je krásná a myslím,že udělat žížalku Julii není moc jednoducjé tak jak se zdá .... a Julince přeji vše nej k narozeninám a všem dobropu chuť .... (D) (flower) (flower) (flower) (flower) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Zrušený účet 17. 12. 2008, 8:17
Luci, Julča je skvělá, mně se moc moc líbí, a jen - když se Ti nelíbí marcipán, co třeba zkusit marchmellow bombóny, já jsem z ní nadšená a potáhnu s něma jakýkoliv tvar (clamp) (clamp) (clamp)
ajoun 17. 12. 2008, 7:15
Ta je krááásná (Y) (Y) (Y)
Zrušený účet 16. 12. 2008, 23:19
Mně se to líbí a žížalka mi přijde roztomiloučká (Y) (Y) (Y)
Anelis 16. 12. 2008, 22:56
Lucy, vyvrátím ti to - vždyť je hezký, já myslím, že se ti povedl (Y) (Y) (Y).

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie