(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
KLASIKA - LINECKÉ

Potřebné ingredience
2 1/3 hrnku hladké mouky, 3/4 hrnku cukru moučka, 250g hery, 3 žloutky, 1 vanilkový cukr, citrónová kůra, a šťáva z 1/2 citrónu, zavařenina nejlépe višňová či rybízová.
Postup přípravy
Z ingrediencí vytvoříme těsto z kteréko vykrjujeme tvary a upečeme při 170°C.
Slepujeme zavařeninou a obalíme v moučkovém cukru. Místo obalení můžeme linecké cukroví pocákat čokoládovou polevou.
Ať se podaří a všem chutná! Krásné vánoce Šárka.
Slepujeme zavařeninou a obalíme v moučkovém cukru. Místo obalení můžeme linecké cukroví pocákat čokoládovou polevou.
Ať se podaří a všem chutná! Krásné vánoce Šárka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé