(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Vánoční přesnídávka z hrušek
Potřebné ingredience
cca 1 kg hrušek (jablek), cca 0,5 l vody, 3 hřebíčky, 1 celá skořice, vanilkový pudink, mletá skořice nebo skořicový cukr
Postup přípravy
Oloupané a odjádřené hrušky nakrájíme na kousky a spolu s kořením a vodou uvaříme, až budou hrušky měkké. Vyndáme koření a zbytek rozmixujeme. Ve 1/4 l vody rozmícháme pudink (můžeme osladit), který vlijeme k rozmixovaným hruškám a spolu ještě 5 minut povaříme, nakonec přidáme mletou skořici, nebo skořicový cukr. Nalijeme do skleniček a zavaříme. Přesnídávka krásně vánoční vonní a dětem moc chutná.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

MajkaKi
(upraveno)
7. 10. 2012, 23:49
Moc děkuji za recept
Moc dobrá






nahlásit

Kate01
(upraveno)
7. 11. 2011, 15:17
Zuzko, receptík jsem vyzkoušela. Mám doma bedynku hrušek co chtějí co nejdřív spotřebovat, protože už jsou hodně zralé a přesnídávka je super!!! Vůbec jsem nesladila, hrušky jsou sladké dost, doufám, že mi dobře sklenice chytili a že si bude syn v zimě pochutnávat

nahlásit