(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Tuňák s těstovinami a hráškem

Potřebné ingredience
1 středně velká nakrájená cibule, 4 plátky anglické slaniny, 1 lžíce olivového oleje, 300g těstovin, 400g konzerva krájených loupaných rajčat, 150g mraženého hrášku, 200g tuňáka z konzervy, 3 lžíce sladké či zakysané smetany, sůl, čerstvě mletý černý pepř, tabasco na dochucení
Postup přípravy
Na pánvi opéct na olivovém oleji cibuli a anglickou slaninu, dokud cibule nezesklovatí. Mezitím uvařit těstoviny, aby zůstaly pevné na skus. K cibulce přidat rajčata a prohřát. Tři minuty předtím, než se dovaří těstoviny, k nim přidat hrášek. Těstoviny slít, nechat okapat a zamíchat spolu s tuňákem do rajčatové omáčky. Lehce přimíchat smetanu, osolit a dochutit trochou pepře a tabasca.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé