(recept
si oblíbilo 53 návštěvníků)
Langoše-výtečné!!
Potřebné ingredience
1kg hladké mouky,10dkg droždí,1/2l mléka, 1 lžíce sody, 1 lžíce oleje, 1 bílý jogurt
Postup přípravy
Kvásek,zadělat těsto a dát do olejem vymaštěného sáčku na 2 hodiny do lednice...Kdykoliv můžete ukrojit,dát smažit na olej a zase dát do lednice......Jako mazání na langoš používám-do hrnečku dám vodu,olej,sůl,a asi 8 stroužků česneku(lisovaného)..Podávám s kečupem,sýrem nebo s ďábelskou omáčkou...Můžeme i na sladko(skořice,povidla atd..)....Jsou skvělé ,nadýchané!!
1/2 dávky stačí....Nás je pět,dávám celou dávku,dobrou chuť!!..
1/2 dávky stačí....Nás je pět,dávám celou dávku,dobrou chuť!!..
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

tlipna
(upraveno)
4. 3. 2009, 19:06
Dnes jsem dělala tyto langoše.)...těsto jsem se rozhodla dát do domácí pekárny..ale bylo moooc husté tak jsem musela přidat mléko..snad ještě 2 dl..nevím přesně....kluci se oblizují .)))




nahlásit

Janík 77
(upraveno)
15. 2. 2008, 12:54
Už jsem Vaše langoše dělala 2x a vždy
, jsou nadýchané, měkké, prostě dobroučké. Navíc v ledničce krásně vydrží a pro manžela je večeře jedna dvě. Je zvláštní, že mu nevadí stejná večeře několik dní za sebou
. Čím to asi je?!
Díky za super recept












nahlásit

wampirek
(upraveno)
30. 1. 2008, 12:17




nahlásit

monika01
(upraveno)
2. 4. 2007, 14:35
tyto langoše také dělám a mohu jen doporučit

nahlásit

Bianka
(upraveno)
6. 4. 2007, 7:28
@monika01








nahlásit

RUNTY
(upraveno)
2. 4. 2007, 14:30
Petruš , za tento recept dávám 1
. Moc nám chutnalo , chválím a ukládám recept
díky Alča





nahlásit

Bianka
(upraveno)
6. 4. 2007, 7:27
@RUNTY
Děkuji Alenko ,za pochvalu,tento recept je můj


nahlásit
kumama
(upraveno)
22. 3. 2007, 17:41
hmmm. Také je dělám, jsou opravdu super
Jen nedávám sodu a když nemám jogurt, tak dám třeba zakysanou smetanu
Všem doporučuji







nahlásit

Bianka
(upraveno)
22. 3. 2007, 19:24
@kumama
to je taky dobrý nápad ,s tou zakysanou smetanou




nahlásit

Lucka25
(upraveno)
22. 3. 2007, 11:49
dneska jdu na ně.Už se těšíme..Písnu jak to dopadlo,ale myslím, že budou dobroučký
nahlásit

Bianka
(upraveno)
22. 3. 2007, 11:55
@Lucka25
to si pište,že jsou.....portože je nás pět,dělám celou dávku a stejně je hned pryč

nahlásit

jad
(upraveno)
22. 3. 2007, 11:19
Mám dotaz : Jak se ty langoše tvarují do té placky? to je vyválím ? nikdy jsem je nedělala tak vůbec nevím jak na to.

nahlásit

Bianka
(upraveno)
22. 3. 2007, 11:39
@jad
Namastíte si trošku ruce olejem,vemte trochu těsta a povytahujte do placky,pak jen dejte na olej....Oleje dávám tolik,jako bych smažila řízky.....Tento recept je můj,paní místo uložení,tak si ho zkopírovala a vložila opět na recepty ...pak mi písněte,jak se Vám povedli....
Jste šikulka,to zvládnete!!!!!





nahlásit

jad
(upraveno)
22. 3. 2007, 17:21
@Bianka
Díky
Zítra se do nich pustím


nahlásit

Vlastina.K
(upraveno)
22. 3. 2007, 10:58
Tento recept též znám a hodně langoše dělám v létě,to děti jsou venku,přiběhnou a já jim to dám na papírovou utěrku.Děti se najedí a kolikrát i jejich kamarádi.Je to výborné,u nás doma se po nich jen zapráší.
nahlásit

Bianka
(upraveno)
22. 3. 2007, 11:41
@Vlastina.K
tento recept už máme v rodině dlouho....jsou to zatím nejlepší langoše,co jsem jedla.....Tak ať Vám všem chutnají"!!!!!!




nahlásit

Bianka
(upraveno)
5. 4. 2008, 14:16

nahlásit