(recept
si oblíbilo 37 návštěvníků)
Zelný bramborák - rychlá večeře

Potřebné ingredience
Kysané zelí 1-2 sklenice - podle počtu strávníků, hladkou mouku, sůl, pepř, lisovaný česnek, majoránku, vejce
Postup přípravy
Zelí přecedíme a nakrájíme velké kusy na menší. Šťávu si schováme na později na zředění. Pak přidáme vše ostatní a smícháme v těsto jako na bramborák.
Smažíme na oleji. Je to rychlé a dobré. Vyzkoušejte. Přeji dobrou chuť.
Smažíme na oleji. Je to rychlé a dobré. Vyzkoušejte. Přeji dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

mamka001
(upraveno)
18. 9. 2010, 17:35
tak jsem včera opět dělala a zkombinovala s bramborami a bylo to mňam..
jen se po plackách zaprášilo..


nahlásit

růžík
(upraveno)
10. 3. 2010, 17:11
vypadá to báječně
a hlavně rychle
určo vyzkouším



nahlásit

růžík
(upraveno)
15. 3. 2010, 6:28
@růžík
Tak vyzkoušeno
jen máme dost kyselé zelí tak jsem přidala i brambory asi tak na půl a moc nám bramboráky chutnaly




nahlásit

mamka001
(upraveno)
31. 3. 2010, 18:38
@růžík
Evi,tak to jsem moc ráda,že byl úspěch
)
já to občas také kombinuji
)mějte se hezky a zase někdy příště se těším nashledanou Jarka






nahlásit

MatouskovaLidka
(upraveno)
26. 2. 2007, 12:08
Dobrý den. Tak jsem včera dělala k večeři Váš receptík a moc a moc za něj děkuju - měl veliký úspěch
Je to dobrůtka
Děkuju a hezký den. Lidka



nahlásit

mamka001
(upraveno)
26. 2. 2007, 21:01
@MatouskovaLidka
to jsem mooc ráda...




nahlásit

pavlinice
(upraveno)
21. 2. 2007, 21:26
Bramboráky z kysaného zelí jsem ještě nedělala,ale jinak půl brambor a půl kysaného zelí ano a je to taky moc dobré.
Nebo taky klasické bramboráky,kysané zelí zvlášť podušené a k tomu přírodní plátek nebo plátek uzeného.
Musím jenom ze zelí také vyzkoušet,díky za tip.



nahlásit

mamka001
(upraveno)
21. 2. 2007, 22:02
@pavlinice
Já je začala dělat když jsem byla těhotná..
to jsem se po nich mohla vyloženě "utlouct"
a od té doby je dělám.Je to rychlé a všem to chutná.Zelí máme rádi.Když dělám klasický bramborák,tak ho tam taky občas přidám,nebo ho dávám na hotový bramborák.
to chutná dobře když je zelí z lednice,ale nemusí být.
Určitě vyzkoušejte a pak napište jak Vám chutnalo..









nahlásit
zajacik
(upraveno)
21. 2. 2007, 16:34
ja ho delam taky tak a nekdy pridam i na kousky nakrajene uzene nebo klobasku. Ale pozor DNES JE PUST. Anicka
nahlásit

Terapera
(upraveno)
21. 2. 2007, 12:26
vypadá výborně a bramborák miluju určitě vyzkouším
Katka



nahlásit

mamka001
(upraveno)
21. 2. 2007, 16:21
@Terapera
určitě vyzkoušejte a napište jak Vám chutnalo..

nahlásit