Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 77 návštěvníků)

Zapečené jednohubky

0.0
Zapečené jednohubky

Potřebné ingredience

Rohlíky ( třebas i starší ), kečup, oregano nebo koření na pizzu, salám, tvrdý sýr.

Postup přípravy

Rohlíky nakrájíme na kolečka a naskládáme na plech. Každý kousek pomažeme kečupem ( já jsem použila paprikovou pomazánku - viz moje recepty - no nemělo to chybu ). Trošku posypeme kořením, na to dáme kousek salámu a dáme na chvíli zapéct, aby byly rohlíky křupavé. Po chvilce pečení dáme na každý kousek hromádku strouhaného sýra a necháme chviličku zapéct - aby se jen sýr rozpustil a neztvrdnul...

Kolečka z rohlíků pomažeme kečupem ( kdo má rád pikantnější, může předem do kečupu prolisovat česnek ) - já jsem použila paprikovou pomazánku - viz moje recepty.

Každý kousek posypeme troškou oregana nebo kořením na pizzu. Položíme kousek salámu a dáme na chvíli zapéct.

Po chvilce pečení ( aby byly rohlíky pěkně křupavé ), dáme na každý kousek hromádku strouhaného sýra. Zapečeme už jen krátce, aby se sýr jen rozpustil a přitom neztvrdnul.

Baštíme nejlépe ještě teplé, ale je to výborné i studené. Dobrou chuť přeje LUCKA !!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Vlr.Buckova 29. 12. 2012, 10:04
Také dobrý nápad :-$
Paluna 2. 11. 2011, 18:45
Musím Vám poděkovat za super recept na rychlou dobrůtku. Přijela nečekaná návštěva, tak za 15 minutek bylo i s úklidem hotovo a výborné (L) (L) (L) (L) (L)
Lujdi 31. 12. 2008, 15:50
Dobrý den Luci, tak jsem si vybrala Váš recept zapečené jednohubky na dnešní silvestrovský večer. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Ale věřím, že chutnat budou (L) Přeji pohodový rok 2009, mnoho zdraví. štěstí a úspěchů (novy rok) (silvestr2) (silvestr) Lucka
šulcka 13. 11. 2007, 14:44
Dobrý den Lucko, dělala jsem Vaše jednohubky. Úúúúúúúúúúúúúúžasná záležitost. (Y) (Y) (Y) A ode dneška u nás v ledničcce nikdy nesmí chybět suroviny na Vaše jednohubky :-D Katka
Lukrato 14. 11. 2007, 7:43
@šulcka Jéééé Kačenko, tak to mě moc těší !!! Mějte se krásně ! (F) (F) (F)
Riantíci 4. 11. 2007, 17:36
Zkusila, jsem a bylo to opravdu výborné, akorát jsem do některých přidala cibulku a taky to bylo dobré. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Lukrato 5. 11. 2007, 8:15
@Riantíci Hmmmmm, to je fakt, cibulka vždycky dodá super chuť...... Nám se to zdálo dobré, protože v té paprikové pomazánce je cibule a česneku opravdu hóóóóóoódně.... :-$ Moc děkuji..... (F) (F) (F) (F)
Lukrato 22. 2. 2007, 11:32
Přišla k nám nečekaně návštěva, tak jsem musela narychlo improvizovat. Bylo to fakt výborný, zkuste...

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie