(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Lepenice s kabanosem
Potřebné ingredience
Brambory, kysané zelí, cibule, kabanos, olej, sůl, pepř
Postup přípravy
1. Uvaříme brambory (se solí) a našťoucháme je (ne úplně na kašičku)
2. Opečeme kabanos a osmahneme cibulku
3. Do brambor zamícháme syrové kysané zelí, cibulku i kabanos (lepší je i s omastkem - jídlo není tak suché)
4. Dochutíme dle libosti pepřem popř. drceným kmínem
Pozn. Zelí můžeme propláchnout, ale já většinou nechám nepropláchnuté, máme rádi kyselou lepenici
Tento recept mě naučil manža, já jsem jídlo jen trošku doopravila.
Je to poměrně levný a rychlý oběd nebo večeře.
2. Opečeme kabanos a osmahneme cibulku
3. Do brambor zamícháme syrové kysané zelí, cibulku i kabanos (lepší je i s omastkem - jídlo není tak suché)
4. Dochutíme dle libosti pepřem popř. drceným kmínem
Pozn. Zelí můžeme propláchnout, ale já většinou nechám nepropláchnuté, máme rádi kyselou lepenici
Tento recept mě naučil manža, já jsem jídlo jen trošku doopravila.
Je to poměrně levný a rychlý oběd nebo večeře.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
paia
(upraveno)
11. 1. 2013, 20:48
já dala zelí sterilované a mooc dobrý

nahlásit

žabada
(upraveno)
15. 1. 2009, 7:54
to je určitě úúúžasná dobrota, udělám o víkendu



nahlásit

petoos
(upraveno)
15. 1. 2009, 10:52
@žabada
Děkuji. Dobrou chuť.

nahlásit

petoos
(upraveno)
15. 1. 2009, 10:42
@žabada
Děkuji. Dobrou chuť.

nahlásit