Zobrazit přihlášovací formulář

Zeleninová jídla

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Lepenice s kabanosem

0.0
Lepenice s kabanosem

Potřebné ingredience

Brambory, kysané zelí, cibule, kabanos, olej, sůl, pepř

Postup přípravy

1. Uvaříme brambory (se solí) a našťoucháme je (ne úplně na kašičku)
2. Opečeme kabanos a osmahneme cibulku
3. Do brambor zamícháme syrové kysané zelí, cibulku i kabanos (lepší je i s omastkem - jídlo není tak suché)
4. Dochutíme dle libosti pepřem popř. drceným kmínem

Pozn. Zelí můžeme propláchnout, ale já většinou nechám nepropláchnuté, máme rádi kyselou lepenici

Tento recept mě naučil manža, já jsem jídlo jen trošku doopravila.
Je to poměrně levný a rychlý oběd nebo večeře.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

paia 11. 1. 2013, 20:48
já dala zelí sterilované a mooc dobrý (Y)
žabada 15. 1. 2009, 7:54
to je určitě úúúžasná dobrota, udělám o víkendu (L) (L) (L)
petoos 15. 1. 2009, 10:52
@žabada Děkuji. Dobrou chuť. (pl)
petoos 15. 1. 2009, 10:42
@žabada Děkuji. Dobrou chuť. (pl)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie