Zobrazit přihlášovací formulář

Žirafa

0.0
Žirafa

Potřebné ingredience

korpus mramorový od Dáši, krém máslový nastavovaný pudinkem, potahovací hmota ze salka

Postup přípravy

Poprvé jsem zkoušela hmotu ze salka a moc mi nešla. Vyválet šla, ale jak jsem hmotu dala na dort a chtěla vyhladit strany dortu, začala mi praskat na ohybu . Nevíte čím by to mohlo být???

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zrušený účet 21. 1. 2009, 10:00
(Y)To je moc pěkný, báječný dort!!!!!! Parádní žirafka!!!! (hello) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) |:o)A salková hmota mi při potahování udělala to samé, už z ní budu dělat jen ozdoby - figurky, květinky - to šlo perfektně. Potahovat budu hmotou z bonbonů marshmellow nebo white icingem, s těmi jsem problémy neměla (flower)
Mmyška 19. 1. 2009, 20:54
Jani to senzační žirafa (clamp) (clamp) (Y) (Y)
janlen 21. 1. 2009, 9:53
@Mmyška Všem moc děkuji za pochvaly :-$
jelec 19. 1. 2009, 15:51
JANI SUPER ŽIRAFKA MOC PĚKNĚ VYTVOŘENÁÁÁÁ (clamp) (clamp) (clamp)
Zrušený účet 19. 1. 2009, 11:31
Jééééé, absolutně perfektní žirafa. Moc moc moc (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
MucLenka 18. 1. 2009, 20:13
Super žirafka!! (clamp) (clamp)
Malvi 18. 1. 2009, 19:11
Teto je to KRASNA práce!!! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Holky z Desný (mamca)
Macik 2006 18. 1. 2009, 14:46
moc pěkná žirafka (clamp) (clamp) (clamp)
IJohny 18. 1. 2009, 12:10
Moc pěkná žirafa (Y) (Y) A já dělám jen tu salkovou hmotu jak na potahování tak na kytky a ostatní ozdoby :-$ Na potahování si jí dělám malino měkčí. Aby se s tím lépe pracovalo.
77lenka (upraveno) 18. 1. 2009, 12:06
Jani mě se u prvního dortu s touto hmotou také stalo, že mi praskala.Byl to můj první pokus a dělali jsme dort sluníčko. Manžel, který mi pomáhal, radil abych přidala vodu. Já se bála, vystresovaná zkušenostmi maminek, že když měli v hmotě moc vody tak jim do rána marcipán z dortu ztekl. Tak jsem nechtěla a dost jsem se s tím potahováním nadřela. Když jsme dodělávali paprsky, tak jsem povolila a vodu přidala a bylo to (Y) (Y) (Y). Takže poslední válení a tvoření bylo bájo. Zkrátka měl pravdu a bylo to moc suché :-D :-D :-D
Anelis 18. 1. 2009, 10:41
Jani, dortík se ti moc a moc povedl, žirafka je úžasná (Y) (Y) (Y). Jinak hmota ze salka se používá spíše na tvoření kvítků nebo postaviček, na potahování je lepší tato http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=18616 (hello)
ajoun 18. 1. 2009, 9:07
Jé, to je krásná žirafka (Y) (Y) (Y) (Y)
akin77 18. 1. 2009, 8:48
Pěkná žirafa a vůbec hezký nápad na dort! (Y) (Y) |:o) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie