Žirafa
Potřebné ingredience
korpus mramorový od Dáši, krém máslový nastavovaný pudinkem, potahovací hmota ze salka
Postup přípravy
Poprvé jsem zkoušela hmotu ze salka a moc mi nešla. Vyválet šla, ale jak jsem hmotu dala na dort a chtěla vyhladit strany dortu, začala mi praskat na ohybu . Nevíte čím by to mohlo být???
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zrušený účet
(upraveno)
21. 1. 2009, 10:00
To je moc pěkný, báječný dort!!!!!! Parádní žirafka!!!! A salková hmota mi při potahování udělala to samé, už z ní budu dělat jen ozdoby - figurky, květinky - to šlo perfektně. Potahovat budu hmotou z bonbonů marshmellow nebo white icingem, s těmi jsem problémy neměla
Mmyška
(upraveno)
19. 1. 2009, 20:54
Jani to senzační žirafa
janlen
(upraveno)
21. 1. 2009, 9:53
@Mmyška
Všem moc děkuji za pochvaly
jelec
(upraveno)
19. 1. 2009, 15:51
JANI SUPER ŽIRAFKA MOC PĚKNĚ VYTVOŘENÁÁÁÁ
Zrušený účet
(upraveno)
19. 1. 2009, 11:31
Jééééé, absolutně perfektní žirafa. Moc moc moc
MucLenka
(upraveno)
18. 1. 2009, 20:13
Super žirafka!!
Malvi
(upraveno)
18. 1. 2009, 19:11
Teto je to KRASNA práce!!! Holky z Desný
Macik 2006
(upraveno)
18. 1. 2009, 14:46
moc pěkná žirafka
IJohny
(upraveno)
18. 1. 2009, 12:10
Moc pěkná žirafa A já dělám jen tu salkovou hmotu jak na potahování tak na kytky a ostatní ozdoby Na potahování si jí dělám malino měkčí. Aby se s tím lépe pracovalo.
77lenka
(upraveno)
18. 1. 2009, 12:06
Jani mě se u prvního dortu s touto hmotou také stalo, že mi praskala.Byl to můj první pokus a dělali jsme dort sluníčko. Manžel, který mi pomáhal, radil abych přidala vodu. Já se bála, vystresovaná zkušenostmi maminek, že když měli v hmotě moc vody tak jim do rána marcipán z dortu ztekl. Tak jsem nechtěla a dost jsem se s tím potahováním nadřela. Když jsme dodělávali paprsky, tak jsem povolila a vodu přidala a bylo to . Takže poslední válení a tvoření bylo bájo. Zkrátka měl pravdu a bylo to moc suché
Anelis
(upraveno)
18. 1. 2009, 10:41
Jani, dortík se ti moc a moc povedl, žirafka je úžasná . Jinak hmota ze salka se používá spíše na tvoření kvítků nebo postaviček, na potahování je lepší tato http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=18616
ajoun
(upraveno)
18. 1. 2009, 9:07
Jé, to je krásná žirafka
akin77
(upraveno)
18. 1. 2009, 8:48
Pěkná žirafa a vůbec hezký nápad na dort!