Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept

Alergie ....

0.0
Alergie ....

Potřebné ingredience

Maminky pomozte mi muj malý má alergii na bilkovinu kravského mléka a stím i bezlepkovou dietu nemohli by jste mi dát nějaké recepty co bych mu mohla vařit????Děkuji

Postup přípravy

.....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

koprifka 4. 3. 2009, 8:33
Zkuste vařit z rýžového mléka, dá se koupit tekuté i sušené( Zajíc- je výborné). Máme stejný problém a na rýžové mléko jsme zatím žádnou alergickou reakci nezaznamenali :-)
ita2 10. 2. 2009, 15:18
berrries 4. 2. 2009, 17:36
Recepty bohužel nemám, ale neteř 5. měs. má něco obdobného....dostává homeopatika a dost se to zlepšilo. (L) (L)
BLANULILINA 4. 2. 2009, 19:06
@berrries Děkuji zkusím se na to zeptat ale mě bylo řečeno že to se nedá nijak lečit jen dodržovaním přísné diety ale děkuju moc za tip (K) (K) (K)
berrries 5. 2. 2009, 9:19
@BLANULILINA Švagrová má známou homeopatku a ta jí řekla, že z toho malou dostane...myslím že má jen tu alergii na kravské mléko..........doufám, že to pomůže, jinak jsou na netu odkazy na firmu, která prodává sušené kozí mléko.
Lencapyt 5. 2. 2009, 9:26
@berrries Mně bylo řečeno na alergologii,že při alergii na bílkovinu kravského mléka se nemá dítěti dávat ani kozí mléko.Dokonce mi dr. říkala,že si nějací její klienti přivezli od arabáčů velbloudí mléko,ale ani to nebylo vhodné podávat.Prostě mi řekla,že není vhodné žádné savčí mléko.Poradila mi,abych si koupila Nutrilo Allergy care a to synovi dávala a abych kojila co nejdéle.Tak s kojením jsme skončili před týdnem (synovi bude v únoru 2,5 roku),protože už mlíčko nemám,ale koupila jsem ten Nutrilon.Na infolince mi poradili,že ho mám přimíchávat pozvolna do jídla.Tak ho dostává třeba v polévce nebo brambor.kaši nebo mu ho přimíchám do omáčky...samotný mlíko totiž nevypije.Je to trochu nahořklé,ale ne tolik jako Nutrilon HA.Ještě mi dr. na alergologii řekla,že zatím nemám mléko nahrazovat ani sojovým mlékem,protože se zase může vytvořit alergie na soju a to by bylo prý horší než na kravské mléko,protože soja se přidává skoro do všeho.Taky mi řekla,že alergie na kravskou bílkovinu by mohla vymizet do 3 let věku dítěte.Tak jsem zvědavá,jak to u nás ustoupilo nebo ne.Za 14 dní jdeme na kontrolu.Syn má alergii na mléčnou bílkovinu a na vejce.Jinak lze prý bílkovinu nahradit i masem,ale spíš se poraďte na alergoloii.
berrries 5. 2. 2009, 18:08
@Lencapyt Já byla ráda, že náš mrňous je v poho, včera začal kašlat, letěla jsem k Dr. a ty mi řekla že by to mohla být Laringitida...jsem myslela že mně švíhne :-( :-( :-(

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie