(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Hrnková buchta

Potřebné ingredience
Podle receptu paní Martiny Munduchové (adnap) ID 23424 - trošičku vylepšený.
1. Těsto - 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, 2 vejce, 1 prášek do pečiva = vše dobře smícháme.
2. Těsto - 1 hrnek plohrubé mouky, 1/2 hnku cukru krupice, 1/2 hnku mléka, 1/4 hrnku oleje, 1 vejce, 1-2 lžíce kakaa, 1/2 prášku do pečiva = vše dobře smícháme.
Postup přípravy
Na moukou vysypaný plech vylijeme první těsto a na to dáme jakékoliv ovoce (já dala borůvky a rybíz). Na to nalejeme druhé těsto a dáme péct. Až se buchta upeče, necháme schladnout a trochu pocukrujeme (cukr moučku přes sítko).
Pečeme asi 30min. na 180°C
Pečeme asi 30min. na 180°C
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé