Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Květáková polévka

0.0
Květáková polévka

Potřebné ingredience

Květák, máslová jíška, kmín, polévková kostka nejlépe zeleninová, solčanka, zelená petržel, pažitka, osmažená houska.

Postup přípravy

Do vody dáme vařit důkladně omytý květák rozebraný na růžičky. Přidáme polévkovou kostku a kmín (dávám drcený, není tam vidět). Květák uvaříme doměkka a v polévce ho rozmačkáme mačkadlem na brambory na ne úplně malé kousky. Zahustíme podle chuti jíškou, provaříme a dochutíme solčankou a na závěr přidáme nasekané bylinky. Podáváme s osmaženou houskou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie