(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
POLÉVKA Z UZENÝCH ŽEBER
Potřebné ingredience
UZENÁ ŽEBRA
ČESNEK,CIBULE,HŘEBÍČEK
MRKEV,POREK,SUŠENÝ LIBEČEK
BRAMBORY REJŽE
Postup přípravy
UVAŘÍM UZENÁ ŽEBRA SPOLEČNĚ S 1/2CIBULE DO KTERÉ JSME PÍCHLA 3 KUSY HŘEBÍČKU A 3 STROUŽKY ČESNEKU
UVAŘENÁ ŽEBRA OBERU VÝVAR SI PŘIPRAVÍM DO HRNCE A PŘIVEDU K VARU,PŘIDÁM NAKRÁJENOU BRAMBORU,V TEPLÉ VODĚ PROPLÁCHLOU REJŽI A NECHÁM KRÁTCE POVAŘIT,PŘIDÁM NASTROUHANOU MRKEM,POKRÁJENEJ POREK A SUŠENEJ LIBEČEK
KDYŽ JSOU BRAMBORY A REJŽE SKORU UVAŘENÉ PŘIDÁM POKRÁJENÉ UZENÉ MASO A VŠE SPOLEČNĚ JEŠTĚ POVAŘÍM
UVAŘENÁ ŽEBRA OBERU VÝVAR SI PŘIPRAVÍM DO HRNCE A PŘIVEDU K VARU,PŘIDÁM NAKRÁJENOU BRAMBORU,V TEPLÉ VODĚ PROPLÁCHLOU REJŽI A NECHÁM KRÁTCE POVAŘIT,PŘIDÁM NASTROUHANOU MRKEM,POKRÁJENEJ POREK A SUŠENEJ LIBEČEK
KDYŽ JSOU BRAMBORY A REJŽE SKORU UVAŘENÉ PŘIDÁM POKRÁJENÉ UZENÉ MASO A VŠE SPOLEČNĚ JEŠTĚ POVAŘÍM
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé