Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

VEPŘOVÉ KOUSKY SE ŠPENÁTEM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM

0.0
VEPŘOVÉ KOUSKY SE ŠPENÁTEM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM

Potřebné ingredience

VEPŘOVÁ KOTLETA(JE LEPŠÍ POUŽÍT KRKOVICI,ALE SYN JÍ NEJÍ PROTO POUŽÍVÁM KOTLETU)
KOŘENÍ NA VEPŘOVOU PEČENI,KMÍN
ČESNEK
MASOVÝ BUJON
TMAVÁ INSTANTNÍ JIŽKA

Postup přípravy

MNOŽSTVÍ MASA PODLE STRÁVNÍKŮ NÁM STAČÍ 1/2KG KOTLETY KTEROU POKRÁJÍM NA KOUSKY A DÁM DO PEKÁČKU,PŘIDÁM 2 LŽIČKY KOŘENÍ NA VEPŘOVOU PEČENI,2 LŽIČKY KMÍNU A PROLISUJI 3 STROUŽKY ČESNEKU SMÍCHÁME A NECHÁME CCA 1 HODINU ODLEŽET V LEDNICI
PŘED PEČENÍM MASO MÍRNĚ PODLEJU A PŘIDÁM MASOX(TEN DÁVÁM JEN PRO CHUŤ TAKŽE NEMUSÍ BEJT CELÁ KOSTIČKA JÁ DÁVÁM TAK 1/4)POKUD POUŽIJETE KRKOVICE NEMUSÍTE JÍ PODLÉVAT PŘI PEČENÍ PUSTÍ ŠTÁVU
PEČU POZVOLNA DOKUD NENÍ MASO UPEČENÉ,BĚHEM PEČENÍ MÍRNĚ PODLÉVÁM KDYŽ JE MASO UPEČENÉ PŘIDÁM MALINKO TMAVÉ INSTANTNÍ JÍŽKY A NECHÁM DOPÉCT

ŠPENÁT A BRAM.KNEDLÍKY PŘIPRAVÍM KLASICKY

VEPŘOVÉ MASO POKRÁJÍM NA KOUSKY PŘIDÁM 2 LŽIČKY KOŘENÍ NA VEPŘOVOU PEČENI,2 LŽIČKY KMÍNU A PROLISUJI 3 STROUŽKY ČESNEKU,VŠE PROMÍCHÁM A NECHÁM CCA 1 HODINU ODLEŽET V LEDNICI PŘED PEČENÍM PODLEJU VODOU A PŘIDÁM MASOX

JÁ POUŽÍVÍM POUZE TOTO KOŘENÍ,NEDÁVÁM ANI SŮL ANI PEPŘ

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mišus 16. 2. 2009, 10:38
To vypadá tak krásně! Už na pohled to musí být super žraso!!!!!! (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie