Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Vepřové ocásky s kysaným zelím a šunkovými knedlíky.

0.0
Vepřové ocásky s kysaným zelím a šunkovými knedlíky.

Potřebné ingredience

Načesnekované a den předem naložené vepřové ocásky je to maso od křížové kosti. Kysané zelí s jablkem. Rohlíkové knedlíky s uzenou šunkou.Sice nemusely k tomu pečenému být se šunkou ,ale chtěla jsem si ty knedlíky vyzkoušet.

Postup přípravy

Postup určitě nemusím psát je to klasika.

Knedlíky:7 tvrdších rohlíků,1/2l mléka,sůl,2 vejce,200g hrubé mouky.
Rohlíky nakrájíme na kostičky zalijeme horkám mlékem a necháme ai 1/2hod.odpočinout.Osolíme přidáme vejce a mouku.
Vše smícháme a mokrýma rukama děláme koule.
Dáme do vroucí vody a vaříme 15-20min.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marcela54 30. 11. 2010, 13:57
vypadá to dobře |:o) |:o) (Y) (Y) :-)
Gabžule 20. 9. 2010, 17:50
(zajic) (hotdog) (pl)to vypadá mňamózně (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie