Tvarohová buchta
Potřebné ingredience
3 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 prášek do pečiva, 3 tvarohy, 1 hrnek mléka, 3 vejce, 1 hrnek cukru krupice, trošku hrozinek, 150 g másla.
Postup přípravy
1. Smícháme mouku s hrnkem cukru krupice a s práškem do pečiva a polovinu této směsi vysypeme na vymazaný a vysypaný plech.
2. Na ni dáme náplň připravenou smícháním tvarohů, vajec, mléka a hrnku cukru krupice. + hrozinky.
Dobře rozetřeme a na tvaroh nasypeme druhou část sypké směsi.
3. Na povrch dáme kostky másla a pečeme 160 stupňů.
2. Na ni dáme náplň připravenou smícháním tvarohů, vajec, mléka a hrnku cukru krupice. + hrozinky.
Dobře rozetřeme a na tvaroh nasypeme druhou část sypké směsi.
3. Na povrch dáme kostky másla a pečeme 160 stupňů.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé