Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Mladík a graffity

0.0
Mladík a graffity

Potřebné ingredience

zadání znělo - oslavenec rád maluje graffity, hraje voleyball. A ještě cosi, ale já se chytla těchto dvou záchytných bodů. A pokusila jsem se opět vytvořit jakousi přibližnou podobu oslavence - spíš karikaturu.....no, prostě se moc nedařilo a já nebyla tak spokojená jako jindy. . . . . .

Postup přípravy

můj záměr byl - udělat jakoby zeď, na ní vyvedené graffitovým písmem oslavencovo jméno (je docela špatně čitelné - ale to prý je graffitové písmo - no, co nadělám, že?), no a za tou zdí se jakoby hraje voleybal......no.........záměr byl, vůle byla, chuť taky..........otázka je, jestli tohle všechno poznal a ocenil oslavenec.
Smazat recept

to je jako on....

adam

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

YVONN 22. 3. 2009, 21:37
no já se ztebe víš co ;-) ;-)normálně je to jak portrét je tomu klukovi prostě podobnej na 100%ten na tom dortu BOMBA (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Eiculka 9. 3. 2009, 15:57
Veruško,to si delas fakt ze me kozy :-o to je neco opet fantastického!!!!! Co na to rict...ony pri pohledu na tve dortiky slova nejak dochazeji!Je to neco tak dokonaleho,ze jsem velice rada,ze to ocenily i v casopise a tve predchozi dilko s dredama vyhralo!!!zaslouzis si to a zvlast navic me to hreje u srdicka,ze jsi z Jeseniku,vsak ty vis... :-$ A patricne se ohodnot!Zbytecne sva dilka podhodnocujes...az budes mit stiznost ci reklamaci(coz se stat nemuze),prosim!Mas na to narok a zaslouzis si to! A lide at si uvedomi ze do toho davas srdce a delas ty dorty ne ze musis,ale ze te to bavi!jsi proste jednicka! (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) |:o) |:o) |:o) |:o)
Zrušený účet 10. 3. 2009, 13:39
@Eiculka (K) (K) (K) Díky Lucko, moje spřízněná duše. (Y)
Macik 2006 5. 3. 2009, 1:54
dortík vypadá fantasticky (Y)vše je naprosto dokonalé (clamp) (clamp) (clamp)
Zrušený účet 3. 3. 2009, 19:17
Věro záměr byl parádní ale dílko je prostě dokonalé (L) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y), faktický nádherný originální dort [A] [A] [A] [A] [A]. Perfektní nápis a ta podoba oslavence je prostě supr (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
ŠarkaMachova 3. 3. 2009, 15:59
Dortík je jedním slovem skvělý (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Anelis 2. 3. 2009, 22:27
týýýýýý brďóóóóó, Věru, tohle je maximální mistrovské dílo. Ta podoba je naprosto dokonalá a graffity začni dělat profesionálně na zeď, protože to je dokonalost sama, perfektně jsi to vystihla |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp). A myslím, že můžeš být naprosto spokojená, protože tohle je fakt BOMBA |:o) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
Rendolina 2. 3. 2009, 18:07
Věrko já žasnu, co dokážeš s marcipánem :-o :-o :-o, podoba je trefená dokonale a celý dort je originál, toto každý nedokáže, jsi opravdu talent (clamp) (clamp) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (hello) (hello)
petatrn 2. 3. 2009, 17:28
Jůůůůůůůůůůůů tak to je náhera (clamp) (clamp) (clamp) a ten portrét (Y) blahopřeju k takovému talentu (F)
nobstice 2. 3. 2009, 16:01
verusko,ja ti toto nebudu chvalit,to uz udelaly holky prede mnou (clamp) (clamp) (clamp) ale neco ti poradim a prosim udelej si z toho ritual po kazdem,opakuji po kazdem dokoncenem dortu .tak sleduj,das hotovy dort do lednice,pujdes tam kde je co nejvic lidi z rodiny a pred nimi udelas toto - polibis si pravou ruku,polibis si levou,pravou rukou se poplacas po levem rameni a levou po pravem.a reknes jim vsem : to jsem ale sikovna!!! :-D :-D :-D :-D :-D pac opravdu jsi.pa (L) (L) (L) (L) (L)
Zrušený účet 2. 3. 2009, 16:16
@nobstice díky Leni !!!!! Jdu slavit (sampus) a chraň mě ruka páně abych se tady příště takhle blbě litovala. CHA (palice) .............. (hello)
Zrušený účet 2. 3. 2009, 14:48
děkuju holky - a už mlčím. Ano - člověk má být spokojený, sebevědomý a nefňukat :'( .......prostě být v pohodě a sebevědomě prohlásit: tak tohle se mi povedlo !!!! :-p :-$ (noc)
Lidulinda 2. 3. 2009, 14:45
:-o :-o :-o Věrko, vždyť je úplně super (Y) (clamp) (Y) A podoba? Ta je taky dokonalá (radost) Celý (^) vypadá naprosto perfektně a oslavenec musel být nadšený (radost) |:o)
Zrušený účet 2. 3. 2009, 14:42
Věrko, to je zase náááááádhera. Ta podoba je až neuvěřitelnááááá. jsi veliká šikula a právem jsi vyhrála tu soutěž (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
suzanava 2. 3. 2009, 14:08
Mala by si byť spokojná. Veď je to super, super, super. A tá podoba.... (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
MarketchenB 2. 3. 2009, 14:05
Wau....tak ten je supéééér (clamp) (clamp)Mooc hezký..vystihla jste to dokonale, i podobu!! (clamp) (clamp) (clamp)
Plaity 2. 3. 2009, 13:41
Úžasný dortík! A myslím, že podoba se Vám vyvedla! (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Loule 2. 3. 2009, 12:08
To je fakt super (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Nemá to chybu (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)Jste moc šikovná (L) (L) (L)
brundice 2. 3. 2009, 12:01
Tak ten je super!!!!oslavenec vypadá maximálně přesně,jen z dortu vyskočit,fakt se ti to moc moc povedlo (Y) (Y) (Y) (Y) |:o)
akdar 2. 3. 2009, 11:57
Teda to čučím :-o :-o :-o :-o :-o, Věro, ro je úžasný (clamp) (clamp) (clamp), jestli si z tohohle oslavenec nesed na pr :-#, tak už tedy nevím (hello)
Init 2. 3. 2009, 11:55
Věrko, ty jsi malířský talent, já takhle umět malovat, tak se tady čepýřím jak kohout a ty nejsi spokojená - zkrátka je to senza dílko, moc se mi líbí (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Mmyška 2. 3. 2009, 11:53
Věrko vždyť je to dokonalé a Adam je přesný,určitě byl spokojený,nádherný dort (clamp) (clamp) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie