Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Coxhinas

0.0
Coxhinas

Potřebné ingredience

500 g kuřecích stehen bez kosti, 350 g polohrubé mouky, 250 g brambor, 100 g strouhanky na obalení, 100 g lučiny, 1 vejce, 2 žloutky, 1 rajče, 1 cibule, sůl, pepř

OMÁČKA: 4 lžíce kečupu, 4 lžíce tatarské omáčky, 2 lžičky chilli, salátová okurka, rajče

Postup přípravy

Stehna zalijeme 5 dl vody, osolíme a uvaříme s polovinou cibule rozkrájenou na čtvrtky. Maso i cibuli vyndáme a z vývaru odměříme 2,5 dl a dáme ho znovu vařit. Oloupané brambory uvaříme v tomto vývaru a rozmačkáme na kaši. necháme zchladnout a vmícháme mouku. těsto dáme zpět na sporák a mícháme, dokud se nezačne odlepovat ode dna. Odstavíme a po chvíli do něj vmícháme žloutky.

Maso nakrájíme na malé kousky, smícháme s cibulí, dužninou z rajčete, lučinou, solí a pepřem.
Touto směsí naplníme těsto (vytvoříme jakési "knedlíky") které obalíme v rozšlehaném vejci a strouhance. smažíme 10 minut a podáváme s omáčkou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Lua 4. 3. 2009, 21:05
Vypadá to dost zajímavě. Já mám takovéhle recepty ráda, takže jsem si ho uložila a snad na něj brzo přijde řada. Fakt mě to láká (clamp) (clamp)
lenkaxjaskova 5. 3. 2009, 7:17
@Lua Luci je to vynikající, ale je s tím trochu piplačka +o( 8-| Rodinka vás za to ale určitě pochválí a proto já jsem ochotná stát u sporáku i hooodně dlouhou dobu :-) pak se prosím ozvěte, jaký to mělo úspěch (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie