Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Maso ve vaječné peřině

0.0
Maso ve vaječné peřině

Potřebné ingredience

kuřecí nebo vepřové maso, kunovjanka, 4- 5 vajec, strouhanka, sůl, pepř

Postup přípravy

Kuřecí plátky osolíme, opepříme a obalíme nejprve ve strouhance a pak v rozšlehaném, osoleném vajíčku. Maso vložíme do hrnce, kde vaříme trochu vody, zalejeme sterilovanou zeleninou i s nálevem a dusíme, můžeme přidat i strouhaný okurek. Jakmile je maso měkké, zalijeme zbytkem rozšlehaných vajíček.
Podáváme s různě upravenými bramborami.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie