Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

dobrůtka v alobalu

0.0
dobrůtka v alobalu

Potřebné ingredience

asi 1kg, libového bůčku, 15 stroužků česneku,1,5 lžičky soli,1 lžička pepře, 1 lžička sladké papriky, zakápnout sojovkou

Postup přípravy

Bůček uvaříme v papiňáku cca 20min, necháme schladnout,ale ne úplně, vlažný rozřežeme na plátky a ty potíráme kašičkou z utřeného česneku, pepře soli, sladké papriky a sojovky.Celé to znovu touto kašičkou spojíme a ještě pomažeme z venku, uložíme do alobalu a necháme tak 2-3 dny proležet.Krájíme napříč, jelikož se nám z toho udělají dílky akorát do pusy, zajídáme chlebem a kys.okurky a zapíjíme pivem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zrušený účet 11. 3. 2009, 9:55
(jidlo) (jidlo) (jidlo)parádní dobrůtka na oslavy nebo při posezení na zahradě...fantazie |:o) (clamp) (clamp) (clamp)
Luciášš 28. 4. 2009, 20:03
@ jj , přesně tak k posezení bomba

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie