(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
dobrůtka v alobalu

Potřebné ingredience
asi 1kg, libového bůčku, 15 stroužků česneku,1,5 lžičky soli,1 lžička pepře, 1 lžička sladké papriky, zakápnout sojovkou
Postup přípravy
Bůček uvaříme v papiňáku cca 20min, necháme schladnout,ale ne úplně, vlažný rozřežeme na plátky a ty potíráme kašičkou z utřeného česneku, pepře soli, sladké papriky a sojovky.Celé to znovu touto kašičkou spojíme a ještě pomažeme z venku, uložíme do alobalu a necháme tak 2-3 dny proležet.Krájíme napříč, jelikož se nám z toho udělají dílky akorát do pusy, zajídáme chlebem a kys.okurky a zapíjíme pivem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zrušený účet
(upraveno)
11. 3. 2009, 9:55







nahlásit
Luciášš
(upraveno)
28. 4. 2009, 20:03
@
jj , přesně tak k posezení bomba
nahlásit