Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Kuřecí na celeru a těstovinová rýže

0.0
Kuřecí na celeru a těstovinová rýže

Potřebné ingredience

kuřecí maso,celer(ev. mražená zelenina),cibule,olej,zakysaná smtana,hl. mouk,a vega,kari,gril.koření,těstovinová rýže

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky-okořeníme gril. kořením a kari,cibuli na kostičky,celer na půlcentimetrové kostičky.Na olej osmahneme cibuli do sklovata,přidáme maso,až se zatáhne,dáme celer,opečeme jej a zalijeme vařící vodou ,okořeníme vegou a dusíme podpokličkou asi 20 min.
K masu můžeme přidat i zmraženou zeleninu jakoukoliv ,ale celer plně stačí.

Těstovinovou rýži opečeme na oleji do hněda(ale asi ne tak moc,jak to mám já, dělala jsem poprvé),zalijeme vařící vodou-pozor na horkou páru,at se nespálíte,okořeníme vegou a dusíme asi 9 min,vodu lze dolévat,raději mín než víc,asi tak 1 cm nad maso.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie